Otvoren je prvi oficijelni HUGO BOSS outlet u Srbiji u BIG FASHION OUTLETU INĐIJA

Vesti 15.09.2022 14:27 0

Prva oficijelna HUGO BOSS outlet radnja u Srbiji otvorila je svoja vrata kupcima BIG Fashion Outlet centra u Inđiji i time dopunila premium ponudu ove atraktivne šoping destinacije.

Otvoren je prvi oficijelni HUGO BOSS outlet u Srbiji u BIG FASHION OUTLETU INĐIJA

Promo

Ono što će obradovati sve ljubitelje mode jeste činjenica da se u prodajnom  prostoru od 300m2 u ponudi nalaze i muške i ženske outlet kolekcije oba brenda istoimene kompanije – BOSS i HUGO. Osim outlet kolekcija, manji deo ponude će činiti aktuelne kolekcije brendova po posebnim cenama.

BOSS nudi garderobu dinamičnog i modernog dizajna koja se lako kombinuje za sve prilike u kojima se savremeni muškarac ili žena mogu naći – od poslovne, preko neformalne odeće uvek neizbežno elegantne, pa do ekskluzivne sportske i večernje garderobe. Nešto mlađi i atraktivniji HUGO se od svojih početaka zalagao za odvažnu i održivu modu koja ne zna za granice i slavi samoizražavanje. Autentičan i beskompromisan, stvoren je za vođe, a ne za sledbenike, što čini ovaj brend savršenim za trendsetere i one sa unikatnim stilom.

Otvoren je prvi oficijelni HUGO BOSS outlet u Srbiji u BIG FASHION OUTLETU INĐIJA

Promo

 

Novootvoreni outlet ima najnoviji koncept enterijera koji spaja bogatu istoriju i tradiciju oba brenda sa novim vizuelnim identitetom i modernim pravcem kojim se ova kompanija kreće. Ova godina obeležila je početak nove ere za HUGO BOSS. Rebrending kampanja, koja je postigla neverovatan uspeh početkom godine i izazvala veliku pažnju javnosti širom sveta, nastavlja se u istom duhu – inspirisanju i osnaživanju ljudi kroz #BeYourOwnBoss i  #HUGOYourWay slogane.

Prvu franšiznu radnju kompanije HUGO BOSS u Beogradu otvorila je 2001. godine MOVEM & Co, jedna od vodećih kompanija u premijum segmentu modne garderobe u Srbiji.  Zahvaljujući besprekornoj usluzi i uspešnom poslovanju, kompaniji MOVEM & Co. dodeljen je status HUGO BOSS Gold Partnera, što znači da u ponudi ima najreprezentativnije kolekcije oba brenda u ovom delu Evrope.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading