Uvek ćete izgledati DOTERANO: Moderna FRIZURA koja podmlađuje, jedna je od NAJPOPULARNIJIH u salonima

Vesti 17.09.2022 22:05 0

Frizura koja podmlađuje i skida 10 godina sa lica je sve što želimo da isprobamo ove jeseni.

Uvek ćete izgledati DOTERANO: Moderna FRIZURA koja podmlađuje, jedna je od NAJPOPULARNIJIH u salonima

Shutterstock

Eksperimentisanje sa kosom ne znači nužno da se odmah usudite za nove nijanse, popularne šiške ili stepenaste pramenove. Često najjednostavnije promene imaju najveći uticaj.

Kao što je očigledno, 90-te i 2000-te su aktualne u 2022. godini više nego ikad. Ljubitelji mode i bjuti trendova ponovo vraćaju nam trendove koje su zvezde poput Dženifer Lopez i Britni Spris nosile 2000-ih godina.

 

 

Tada podignuta frizura nije bila potpuna bez uzbudljivog cik-cak razdeljka ili odevne kombinacije nezamislive bez farmerica niskog struka.

Ono što bi neke moglo odbiti ponovo je u modi kod zvezda i manekenki poput Bele Hadid. Posebno kada su frizure u pitanju, mnogi slavni stilisti vraćaju se trendu frizure koja je apsolutno iz 2000-ih i pomaže nam da izgledamo mlađe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Slavne osobe poput Juno Temple ili Rahel Zegler predstavile su frizuru na poslednjoj dodeli nagrada Critics' Choice Awards 2022. - istaknuti prednji pramenovi.

Kod novog hair trenda, pramenovi koji vise savršeno uokviruju lice i daju mu dozu romantike. Budući da je to nostalgičan trend, ne samo da se osećamo mlađe, nego izgledamo svežije i razigranije s pramenovima ispred.

Iz istog razloga ova frizura važi za jednu od najpoželjnijih anti-age frizura jer čini vaš izgled atraktivnim i znatno modernijim.

 

 

Zavisno o tome s kojom frizurom želiš nositi pramenove, izgled može biti otmen, cool ili razigran. Napola podignuta ili niska neuredna punđa takođe mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcioniše: jednostavno oblikuj svoju omiljenu frizuru, a zatim izvuci dva tanka pramena uz lice. Možeš ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravi gelom za styling ili lakom za kosu, i gotovo - nostalgična, pomlađujuća frizura izgleda savršeno!

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading