Frizura koja je OSVOJILA žene ŠIROM sveta: Lice dolazi do IZRAŽAJA, potpuni je HIT jeseni, a NOVA verzija je još lepša

Vesti 20.09.2022 11:29 0

Ukoliko ste željni promene ove jeseni isprobajte frizura koja je bila popularna 70-ih godina prošlog veka.

Frizura koja je OSVOJILA žene ŠIROM sveta: Lice dolazi do IZRAŽAJA, potpuni je HIT jeseni, a NOVA verzija je još lepša

unsplash.com

TikTok je još jednom poslužio kao odlična inspiracija trendova pa je tzv. "dramatične slojeve" u kosi predstavio kao jedinu frizuru koja će ove jeseni biti u beauty fokusu. Na društvenim mrežama ju je, između ostalih, popularizovala švedska influenserka, model i svestrana it devojka Matilda Djerf čija frizura izuzetno tražena na Instagramu i TikToku pa tako ima i svoj hashtag.

 

 

Njen zaštitni znak je frizura kakva je bila popularna sedamdesetih godina, ali u modernijoj verziji, a dramatični stepeni u frizuri su dodali fluffy predznak, kako ga opisuje Glamour. Isfenirana kosa Matilde Djerf jedan je od vodećih trendova na društvenim mrežama, a čini se da će tako ostati i u jeseni pred nama.

 

 

Stepenasta kosa je već nekoliko sezona među traženijima, a pogotovo u kratkim varijantama. Ipak, ako tražite nešto manje "radikalno", isprobajte frizuru kakvu je popularizovala švedska influenserka. Ona dolazi u kombinaciji s dugačkim zavesa-šiškama i mnogo dugačkim stepenima koji su zaslužni za volumen i bogatu teksturu kose.

 

 

Dobra vest je, kažu frizeri za Glamour, izgleda fantastično kad se isfenira jer su tako dramatični slojevi sa šiškama koje uokviruju lice, stilizovani s ogromnim valovima u kosi jedna od onih frizura koju stručnjaci preporučuju za hladnu sezonu.

 

 

Šiške određuju u kojem smeru ide frizura. Guste zavesa-šiške daju cool izgled s retro prizvukom, dok dugački slojevi do brade ili čak do ključne kosti daju elegantniji i moderniji izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matisse (@matissesingh)

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading