Pogledajte kako žena UKLJANJA CELULIT kod kuće: Nisu joj potrebne kreme, već APARAT koji svi imamo, niko se ne bi setio

Vesti 22.09.2022 15:35 0

Otarasite se celulita uz netipičnu metodu.

Celulit

Shutterstock

Briga i nega o fizičkom izgledu nikada ne prestaje iako je kraj leta. Žene, ali i muškarci u manjoj meri, bore se sa jednom od najvećih muka, a to je celulit. Koliko god da smo uporni i želimo da nestane, celulit je skoro uvek tu i vraća se ukoliko odstupimo od bilo kog režima, bilo da je ishrana ili vežbanje, ali najbolje u kombinaciji.

Sve kreme i losioni mogu umanjiti "narandžinu koru", ali se moraju koristiti skoro religiozno, tačnije, mora se biti uporan.

Međutim, ako ste mislili da ste završili sa usisavanjem kuće, tu ste se prevarili jer na red dolazi i celulit.

Jedna žena, Melisa (67) je na svom TikTok nalogu objavila kako se ona "bori" sa celulitom. U komentarima se može videti da su ovaj trik probale još neke žene koje su rekle da metoda "ima efekta".

Melisa je prvo rekla da ju je malo sramota metode, ali da se usudila da podeli sa svetom jer njena deca i muž nemaju profile na ovoj društvenoj mreži. Žena je rekla da se celulita rešava tako što koristi mini usisivač.

 

 

- Otkriću vam nešto što bi verovatno trebalo da mi bude neprijatno da vam pokažem, ali svejedno ću to da uradim. Godinama, celulit počinje više da se primećuje, a što ste stariji, ja imam 67 godina, to ga više imate - ispričala je Melisa iz Tenesija.

Video je veoma brzo postao viralan i skupio više od 3 miliona pregleda. Vidi se da lagano prelazi preko butina, a verovatno je usisivač na najnižoj jačini.

Iako je rekla da pomaže da se razbije celulit i da je i ona bila iznenađena. Ovo funkcioniše na bazi vakuuma kao i terapije u kozmetičkim salonima. Melisa je upozorila sve koji žele da probaju da se nikako ne koristi običan usisivač jer može da izazove pucanje kapilara. 

Komentari su bili i više nego pozitivni, a naročito oni koji se vezuju za njene godine, jer izgleda mlađe.

Napomena: Ne znamo koliko je bezbedno ovo raditi, te je tekst više zabavnog karaktera. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading