Haljinu GLUMICE mora da ima SVAKA žena u ormaru: Sloboda Mićalović nosi MODEL SEZONE koji može da se nađe po ceni od 1.500 dinara

Vesti 23.09.2022 11:06 0

Sloboda Mićalović se odlučila za jedan od klasičnih komada.

Sloboda Mićalović

Printscreen/Youtube

Postoje trendovi koji važe sezonu ili dve, ali postoje i oni koji su večni. Ne postoji ni vreme ni mesto na koje se takva odeća ne može nositi.

Sada je to još jednom dokazala i glumica Sloboda Mićalović. Glumica je na svom Instagram profilu objavila kratak video snimak na kom nosi savršenu malu crnu haljinu. Klasičan kroj dopunjuju neobični i zavodljivi detalji. 

Model za koji se glumica odlučila otkriva vrat i ramena, sa volanima na boku koji ističu ženstvenu figuru. 

Korset detalj od providnog tila na leđima daje dozu klasičnog seksepila, a midi dužina uglavnom odgovara svim prilikama, od večernjih izlazaka, do onih formalnijih.

 

Zašto se kaže da je mala crna haljina idealna za svaku ženu? Pa, jednostavno. Možete je izvući iz ormara kada imate momente "ne znam šta da obučem" ili Vas samo mrzi da se preterano sređujete. Efektna je u svakom smislu i u svakoj kombinaciji.

U nastavku vam donosimo modele koje možete kupiti kod nas, različitih modela, ali i iz različitih prodavnica. Cena se kreće od do.

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading