Kesa ČIPSA za 1.800 dolara? Možda je ovo NAJBIZARNIJI trend, a modni eksperti kažu "ŠTO DA NE?"

Vesti 12.10.2022 10:11 0

Kako godine prolaze, deluje da su trendovi u modi bizarniji... Da li mislite da je tako?

Kesa ČIPSA za 1.800 dolara? Možda je ovo NAJBIZARNIJI trend, a modni eksperti kažu "ŠTO DA NE?"

Printscreen/ Instagram

Balenciaga ima novu Lay's torbu. Tako je! Torba izgleda kao Lay's čips, koji se najviše prodaje u Americi, ali slično je kao kada bi neki naš dizajner napravio torbu nekog domaćeg čipsa.

Torba je tu sa svojim prepoznatljivim bojama i grafikom. I, naravno, ovo je navelo korisnike na društvenim mrežama da to zabeleže.

Prema izveštajima, Balenciaga x Lays torba je prvi put viđena tokom Pariske nedelje mode proleće/leto 2023., koja je završena 4. oktobra 2022. godine.

Bio je to jedan od jedinstvenih artikala primećenih na velikom modnom događaju. Prikazivani su stilovi koji postavljaju trendove i redefinišu budućnost mode. Sećate se Coperni haljine Bele Hadid u spreju? To je bio možda jedan od najviralnijih trenutaka u modi poslednjih godina. Torba je, pak, tiho stvorila drugi takav trenutak.

 

 

Balenciaga je navodno, na torbi, sarađivala sa američkim proizvođačem čipsa. Proizvod liči na torbicu sa ručnim kopčanjem, koja je predstavljena u bojama crvene, zelene, plave i žute koje su originalne boje Lay's čipsa za različite ukuse.

Tašna ima rajsferšlus na vrhu i etiketu sa natpisom „Balenciaga Paris“ u sredini.

 

 

Lay’s su podelili slike torbice na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, na kojima se vide modeli kako je drže u rukama dok hodaju pistom.

Nema informacija o tačnoj ceni torbice, ali izveštaji govore da će svaka koštati 1.800 dolara. Kesa Lay’s čipsa košta 4 dolara, ako želite da uporedite cene. Naravno, dobićete čips i kesu, a ako želite Balenciagin proizvod, dobićete kožnu torbu, naravno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

 

Iako je nova Balenciaga x Lay's torba, ili torbica, ako želite, privukla pažnju, izgleda da je kreativni direktor Balenciage Demna o njoj dao nagoveštaj pre nekoliko meseci.

Prema izveštaju Dazed-a iz juna 2022, Demna je viđen sa kako nosi Lay's torbicu na diplomskoj modnoj reviji u Antverpenu, kako je drži „kao da je u pitanju prekrasan džep“.

Međutim, oni koji znaju kako su Demna i Balenciaga došli do jedinstvenih ideja nisu iznenađeni.

Na kraju krajeva, Demna je u Parizu u martu predstavio Balenciaga torbicu za đubre o kojoj se mnogo priča.

A čak i pre toga, 2017. godine, Demna je crpeo inspiraciju iz IKEA-ine plave Frakta torbe za kupovinu kako bi napravio komad po ceni od 2.145 dolara. To je navelo IKEA da izda saopštenje, rekavši da je original mnogo jeftiniji.

Anketa

Da li biste nosili ovakvu neku torbu?

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading