Ista MAJKA: Ćerka Monike Beluči se probija u svetu MODE, a njena lepota sada krasi naslovnicu prestižnog "Voga"

K.Ć. Vesti 12.10.2022 20:01 0

Deva Kasel (18) je ćerka poznatih glumaca - Monike Beluči i Vensana Kasela

Ista MAJKA: Ćerka Monike Beluči se probija u svetu MODE, a njena lepota sada krasi naslovnicu prestižnog "Voga"

Profimedia

Mlada Deva sigurnim koracima razvija međunarodnu karijeru modela.

Uprkos što je veoma mlada, već se mogla videti u najvećim modnim časopisima. Pogledajte njenu sliku na naslovnoj strani „Voga”, koja veoma liči na prelepu majku.

Ljubavna priča - Monika Beluči i Vensan Kasel su bili u braku 14 godina. Razišli su se mirnim putem, nije bila velika drama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Italijanska superzvezda Monika Beluči i francuski glumac Vensan zaljubili su se na snimanju filma "Stan". Venčali su se 1999. godine u Monaku. Spojila ih je velika ljubav prema bioskopu, zajedničke strasti, a ubrzo i deca. Njihova prva ćerka, Deva, rođena je 2004. Druga - Leoni - šest godina kasnije. Od tada, međutim, njihov brak je postojao samo na papiru.

Glumci su se razveli nakon 14 godina braka, ali su do danas ostali u prijateljskim odnosima. - Iako je svako od nas otišao svojim putem, uvek ćemo se voleti i podržavati - prokomentarisala je Beluči posle razvoda.

Bivše supružnike će uvek povezivati ne samo zajednička prošlost i sećanja, već pre svega zajednička deca. Njihova ćerka Deva je sve smelija u svetu manekenstva. A sigurno je da je lepotu nasledila od majke i oca. Monika je ćerki sigurno dala mnogo vrednih saveta kako da se nosi sa svetom mode, zbog čega devojka ide napred kao oluja.

Monika Beluči redovno podržava svoju ćerku na društvenim mrežama, deleći fotografije na kojima je možete videti u različitim delovima sveta. Nedavno se Deva pojavila na naslovnoj strani turskog magazina „Vog”.

Da li je slična mami? Pogledajte ostale fotografije Deve Cassel .

Komentari (0)
Loading