Frizure koje NIKADA ne izlaze iz MODE: Brišu godine, daju SVEŽINU licu i veoma ih je LAKO stilizovati

Vesti 19.11.2022 10:16 0

Predstavljamo vam 5 frizura koje će obeležiti sezonu.

Frizure koje NIKADA ne izlaze iz MODE: Brišu godine, daju SVEŽINU licu i veoma ih je LAKO stilizovati

Shutterstock

Jesen je uveliko došla, a sa njom i trendovi za jesen i zimu, kako po pitanju odeće i obuće, tako i frizura. Stručnjaci za lepotu su istakli frizure koje će biti popularne u narednim mesecima. Mi smo za Vas odabrali pet koje se mogu stilizovati lako, a daju svežinu licu i brišu godine.

Šiške

Šiške su odličan način kako biste ublažili grube konture lica. Vaš je izbor kako ćete ih stilizovati, a da možete to da uradite lako, ali i da odgovara vašem obliku lica i tipu kose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 

Dugi paž

Dugi paž će zaokružiti okruglo lice i učiniti ga vitkijim. Izaberite dužinu koja je deset centimetara ispod brade, najbolje na nivou ključne kosti.

 

 

Kovrdže

Čini se da lokne nikada ne izlaze iz mode. Popularne su u svim godišnjim dobima, bilo da su letnji ili zimski meseci. Talasi se mogu postići figarom ili feniranjem, a meke lokne su odlične i za kratku kosu, ali sa dugom kosom imate prostora za neograničeno eksperimentisanje.

 

 

Stepenasta frizura

Ako imate nešto dužu kosu, jedan od predloga je stepenasto šišana kosa. Ova vrsta frizure će stvoriti iluziju tanjeg lica. Jedino na šta treba da obratite pažnju je da napravite volumen u donjim delovima kose kako bi vaše lice izgledalo harmonično. Previše volumena sa strane će izgledati neprirodno. U zavisnosti od teksture vaše kose, ova frizura može da se nosi ravno, ali takođe izgleda odlično sa blagim loknama.

 

 

Klasičan paž

Klasični bob je uvek dobar izbor. Nežno uokviruje lice i podmlađuje Vas. Takođe se lako oblikuje i može se nositi na bezbroj načina, od potpuno ravne kose do mekih talasa, pa čak i potpuno kovrdžave. Izgleda sjajno sa ili bez šiški, te su moguće različite opcije u zavisnosti od vaših želja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading