Dženifer i Ben skladni u CRNOM: Savršen primer kako da se USKLADITE sa partnerom, a da budete u TRENDU

Vesti 15.10.2022 17:58 0

Par, koji se venčao 16. jula, prisustvovao je reviji modne kuće „Ralph Lauren”.

Dženifer i Ben skladni u CRNOM: Savršen primer kako da se USKLADITE sa partnerom, a da budete u TRENDU

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek deluju veoma opčinjeno jedno drugim, te su na jednom događaju uskladili svoje odevne kombinacije. 

Na predstavljanju kolekcija World of Ralph Lauren i komada za proleće 2023 su oboje odabrali crno od glave do pete.

Dženifer (53) je ponela elegantnu haljinu na pruge, upotpunivši izgled klasičnom crnim šeširom i odgovarajućom torbicom u ruci. Ben (50) je ispratio svoju ženu u crnom odelu s odgovarajućom crnom kravatom. Njih dvoje su fotografisani držeći se za ruke i gledajući se u oči. Poznato je da su oboje ljubitelji spomenutog brenda.

Lopez se obratila sugrađaninu iz Bronksa da dizajnira venčanice za njihovo venčanje u Džordžiji, 20. avgusta.

Do oltara je prošetala u haljini s preko 1000 ukrasa koji su ručno bili pričvršćeni za haljinu. Kraljevskom izgledu dodala je raskošan, dugačak veo.

Lopez se kasnije presvukla u bisernu haljinu sa gotovo neprimetnim naborima od svilenog tila, bisernim ukrasima i detaljima od Swarovski kristala. Trideset majstora radilo je na ručnom vezenju jedinstvenog dizajna otvorenih leđa, za šta je utrošeno 700 sati. Njeno treće izdanje krasio je sirena kroj.

Mladoženja je takođe nosio Ralph Lauren Couture modele na venčanju: sportski beli sako, crne pantalone i odgovarajuću leptir-kravatu.

Lopez je zahvalila je kompaniji Lauren na kreacijama, u izdanju svog biltena On the JLo, napisavši: „Haljine su bile sanjive… hvala”, i dodala srce.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading