Stajling Džulije Roberts koji je HIT godine morate da PROBATE: Odabrali smo slične KOMADE odeće koji koštaju do 3.000 dinara i apsolutno KIDAJU

Vesti 21.10.2022 19:23 1

Glumica Džulija Roberts uveliko se pojavljuje u gostovanjima i na crvenim tepisima zbog novog filma „Ticket to Paradise“ i nosi najpopularniju boju u godini.

Stajling Džulije Roberts koji je HIT godine morate da PROBATE: Odabrali smo slične KOMADE odeće koji koštaju do 3.000 dinara i apsolutno KIDAJU

Profimedia

U takvim trenucima, Džulija Roberts uglavnom bira elegantne kombinacije, naročito odela u poslednje vreme. Glumica se odlučila za roze odelo i roze haljinu. Ove godine je sve što je roze boje u samom vrhu trendova. Niko nije ostao imun na Barbiecore trend, ni žene ni muškarce.

 

 

Lična stiliskinja glumice Elizabet Stjuart jako dobro zna da je ova boja jedna od najpopularnijih ove sezone. Uspeh trenda Barbiecore, koji je uspostavio candy pink kao ultimativnu roze nijansu. Naravno, novi film o Barbi lutki sa Margot Robi je samo zacementirao isti. Džulija Roberts nosila je haljinu Grete Konstantin i Chopard nakit. 

 

 

Ipak, šta je nas bocunulo kod Džulije je nova frizura koja je jedna od vodećih trendova jeseni. Nijanse koje je njen frizer kombinovao definitivno daju novu perspektivu i možemo reći da podmlađuju.

Džulija Roberts nas je inspirisala da izdvojimo nekoliko komada koji se trenutno nalaze na popustu u Srbiji, a savršeno opisuju Barbiecore trend. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
21.10.2022 23:05

Roze komplet nema veze sa onim sto Robertsova nosi. Krut je kao da ste ga ustirkali dog DZulijin slobodno i lagano pada.