Ova masaža briše bore i ZATEŽE LICE: Najbolja stvar je što možete da je radite SAMI i da zaboravite SKUPE tretmane

Vesti 09.02.2022 22:00 0

Svaka žena teži tome da ima što zategnutije i blistavo lice, a kako bi to postigla kupuje razne kreme i odlazi na tretmane lica

Ova masaža briše bore i ZATEŽE LICE: Najbolja stvar je što možete da je radite SAMI i da zaboravite SKUPE tretmane

unsplash.com

 

I tu apsolutno nema ništa pogrešno. Ono što je svakako poželjno da nse radi na licu što češće jeste masaža kako bi koža bila osvežena i zategnuta.

Istina je da tretmani mnogo koštaju i da ne može svako da ih priušti, barem ne da ide redovno. Ne očajavajte ako ste u ovoj grupi ljudi, jer postoji masaža koju može svako da uradi sam, ispred ogledala.

Devojka Karina izuzetno je popularna na Instagramu gde ima više od milion pratilaca i to sve zahvaljujući tome što drži online časove masaže lica. Ali ni ovo ne morate da platite jer je objavila video u kojem detaljno objašnjava kako bi ovo trebalo da izgleda.

Dobro pogledajte, pa probajte i sami. U početku će vam biti potrebna vežba, ali vremenom će ova masaža da vam postane rutina, a rezultati sigurno neće izostati.

Masaža lica se preporučuje jer poboljšava cirkulaciju, smanjuje stres, izbacuje toksine i sprečava pojavu bora. Samostalnu masažu lica, je poželjno da rasite 2 do 3 puta nedeljno. Ipak, svakodnevno nežno masiranje 5 do 10 minuta neće štetiti vašoj koži, naprotiv, pomoćiće u poboljšanju cirkulacije krvi i izbleđivanju bora.

Komentari (0)
Loading