Ove KRALJICE razbijaju sve PREDRASUDE: Imaju preko 60 godina, a važe za VANVREMENSKE modne IKONE

Vesti 05.04.2023 21:00 0

Spoj estetike i životnog iskustva, uz malu primesu šarma, to je ono što ove dame izdvaja od ostalih

baka

Shutterstock

 

Ako ste nekada čuli da je moda rezervisana isključivo za mlade dame, to nije istina. Od njih možete da pokupite najbolje "fore" kada je stil u pitanju.

Otvorite Instagram i primetićete da su najbrže rastuće grupe među uticajnim ljudima danas elegantne žene starije od 50 godina. Ove dame u zrelim godinama, poput Lin Slater, Grejs Ganem, Lind Rodin, Sofi Fontanel, na svojim Instagram profilima broje stotine hiljada obožavatelja koji su čak i duplo mlađi od njih i razbijaju sve predrasude da žene njihove generacije više nisu relevantne za modu.

Štaviše, ove dame u zrelim godinama ne boje se stilske odvažnosti, donoseći nam vanvremensku estetiku i apsolutnu autentičnost.

Ovih 50+ influenserki morate zapratiti.

Kolin Hejdmen

Nekadašnja stjuardesa sadašnji model za „Next models“. Kratka seda kosa, crveni karmin i beskompromisan stil su ono što opisuje ovu divnu damu. Jer „kad ako ne sad?“

 

Grejs Ganem

Možda i jedna od najpopularnijih 50+ influenserki, koja je u svet mode ušla preko ćerke, sada zarađuje od svog Instagram profila. Sarađivala je sa nekoliko velikih modnih imena a rado je viđen i gost na Nedeljama mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Jasmin Furmi

Južnoafrička dizajnerka, koja se prevashodno bavila socijalni radom, sjajajn je primer da moda pripada svima, kao i određeni komadi – koje bismo isključivo namenili mladima. Njen moto „Nikad se ne ponašaj u skladu sa svojim godinama“ upravo to i dokazuje.

Lind Rodin

Poznata stilistkinja voli da uparuje svoje outfite sa pudlom Vinks – tačnije sa njenom ogrlicom. Outfiti su joj bazirani na miksu kaputa i pantalona sa edgy elementima.

Lin Slater

Ova Njujorčanka, koja je inače profeskorka po struci, osvaja nas smelim outfitima i neobičnim kombinovanjem garderobe. Estetika joj se bazira na avangardi u street style-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyn Slater (@iconaccidental)

Renia Jaz

Influenserka koja nam dolazi iz Poljske sa preko 130.000 pratilaca, neguje sofisticiran stil, a omiljene komade nalazi među dizajnerskim krojevima, koje sa lakoćom uklapa u dnevni stil – bez pretencioznosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Sofi Fontanel

Modna novinarka oličenje je francuskog šika bez napora, spajajući klasiku sa vintage komadima, oversized modelima i dramatičnim printovima.

 

Komentari (0)
Loading