Postignite SAVRŠEN volumen FENIRANE kose: Ispratite ova TRI koraka i izgledaćete kao Dženifer Lopez

najžena.rs Vesti 25.10.2022 11:10 0

Jesen je savršen period za kosu punu volumena

Postignite SAVRŠEN volumen FENIRANE kose: Ispratite ova TRI koraka i izgledaćete kao Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

Fenirana kosa puna volumena definitivno je asocijacija na devedesete, jer smo je tad svuda viđali. Sad, kako se trendovi vraćaju, fenirana kosa je postala pravi must-have jeseni, a ko ne zna da se dobro isfenira – ovo je tekst za vas! 

Sledite ova tri koraka i imaćete savršeno isfeniranu kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Trikovi za veći volumen kose

Toliko je trikova kojima se možete poslužiti svaki dan, uz pomoć kojih možete postići veći volumen kose. Najbolji trikovi za veci volumen kose su:

1. Nošenje kose na istoj strani, vremenom dovodi do toga da kosa postaje slepljena na temenu. Kako biste ovo izbegli i osigurali vašoj kosi sjajan volumen s vremena na vreme kosu prebacite na drugu stranu, tj. nosite razdeljak sa druge strane. Ovako će se vaša kosa prirodno podići i izgledati bujnije. Ovakvo prebacivanje kose radite na svaka 2 do 3 meseca i prilikom šišanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

2. Pre nego što osušite kosu, poprskаjte sprej za volumen na vašu kosu.  Nаgnite glаvu nаopаko kаdа je kosа još mokrа. Osušite kosu u ovom položаju dok ne osušite 60% koristeći veliku okruglu četku, jer će to preusmeriti korene i stvoriti dodаtni volumen. Ispravite glavu i nаstаvite dа sušite kosu česljajući je prstimа dа biste pokupili svoje korene. Ostаće vаm bujna i sjajna kosа.

3. Dodajte dodatni volumen četkanjem kose u suprotnom smeru od vašeg redovnog češljanja. Ako normalno nosite kosu razdvojenu tako da padne na levo, četkajte udesno, ili obrnuto. Koristite visoku temperaturu na svojim korenima oko 10 sekundi, a zatim koristite mlaznicu hladnog vazduha na kosi da biste podesili stil. Nakon što se vaša kosa ohladi, očetkajte kosu u pravcu u kojem je normalno delite.

 

Komentari (0)
Loading