Uticajna influenserka diktira modne trendove: Caka je u odeći koju svako od nas može da priušti

Vesti 04.06.2023 15:01 0

Leoni Hane rođena je u Hamburgu, a do 2014. godine radila je kao strateška savetnica. Tada napušta korporativni posao i pokreće modni blog Ohh Couture

Uticajna influenserka diktira modne trendove: Caka je u odeći koju svako od nas može da priušti

Printscreen/Instagram

 

Postoji lista za najuticajnije influenserke na svetu koje se bave područjem lepote, mode, modnih trendova. Platforma „Launchmetrics” je podelila podatke o najuitcajnijim influenserkama.

Spomenuta platforma uticaj brendova izražava pomoću autorske merne jedinice MIV (Media Impact Value), koja analizira sve marketinške aktivnosti objava u štampi i na internet kanalima, te društvenim mrežama. Na listi se našlo deset najuspešnijih modnih influenserki, na osnovu popularnosti njihovih objava iz perioda održavanja Nedelja mode u Parizu, Njujorku, Milanu i Londonu.

Na listi najuticajnijih influenserki prvo mesto zauzela je Nemica Leoni Hane, koja je prikupila ukupno 3.5 miliona dolara po procenama MIV, a prati je Kjara Feranji s 2.7 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ove jeseni si veoma popularni oversajz kaputi. Ako niste stigli da kupite najpopularniji model, ne treba da brinete. Jedan ovakav možete da pronađete u ormaru vašeg oca ili dede, a bilo bi poželjno da haljina bude neke živopisnije boje, kao ova plava koju na ovo fotografiji ima Leoni. Onda je taj kontrast dominantan, a efekat trendi i savršen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Kada je u pitanju ova modna kombinacija, jasno vam je da odevni komadi nisu u pitanju koliko je efekat dve koje su slične a različitog tona. Bebi roze u kombinaciji sa pink bojom daje savršen efekat, idealno izgleda na slici, a sigurni smo da u svom ormaru imate bar neke slične komade. Pa da li ćete da uparite pink pantalone sa bebi roze majicom, ili bebi roze sako sa nekom pink suknjom, vaš izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Obična klasična haljinica na bretele je idealna uz interesantan izbor cipela. Dakle, ukoliko u ormaru imate roze, ljubičastu, pink, crnu, belu ili narandžastu haljinu, potrebne su vam samo zelene sandale ili cipele pa da izgledate šik i trendi.

 

 

 

Komentari (0)
Loading