Poznati reper prevario Kajli Džener? Besna LJUBAVNICA neće više da ĆUTI, tvrdi da svi znaju da je sa njom i da se ne pravi LUD!

Vesti 25.10.2022 17:40 0

Društvene mreže su se usijale ovih dana zbog navodne prevare poznatog repera Travisa Skota sa njegovom bivšom devojkom Roudžin Kar

Poznati reper prevario Kajli Džener? Besna LJUBAVNICA neće više da ĆUTI, tvrdi da svi znaju da je sa njom i da se ne pravi LUD!

Profimedia

Poznati par Travis Skota i Kajli Džener upali su u ozbiljne probleme kada se pojavio video snimak na društvenim mrežama  na kojima se vidi Travis u pozadini, dok kadrove hvata njegova bivša devojka, a sve se to navodno dešavalo u toku snimanja spota.

Nove glasine, sada su već potekle sa snimanja spota, kada je Roudžin Kar na svom Instagram nalogu objavila stori na kojem se vidi Travis Skot u pozadini, napisavši: "Režiram naravno".

Devojka po imenu Roudžin Kar je navodno sa njim bila još 2013. godine zatim se prema glasinama iz 2019. godine šuškalo da je ona i bila razlog za raskid Kajli i Travisa u to vreme, dok je Roudžin  negodovala svaki trač.

Travis i Kajli su počeli da se zabavljaju 2017. godine, dobili su ćerku Stormi 2018. i sina 2022. godine, za kojeg se još uvek javno ne zna kako se zove.

 

 

Da je do prevare došlo još 2019. sugerišu fotografije koje su se pojavljivale na profilima Travisa Skota i Roudžin Kar, a vidi se da su u pitanju ista mesta i isto vreme boravka.

Nijedna od ovih glasina nije istinita, to je samo internet koji stvara lažnu priču. Molim vas, prestanite da širite laži i ostavite njega, nju i mene na miru jer to utiče na stvarne živote. Hvala vam-  Napisala  je Rouz na svom Instagram Storiju:

Ipak sada sve preokrenulo, izgleda da je bivšoj devojci prekipelo i odlučila je da sve iznese u javnost, objavivši opet Instagram stori. Svemu ovome su prethodile optužbe Kajlinih fanova, kako je često umela da svojim komentarima "podbada" ovu multi milionerku, dok je ona odlučila da takve navode ne komentariše.

Situacija se naglo promenila posle objavljivanja videa na kojem se vidi Travis, a zbog toga je i on sam morao da se oglasi.

- Mnogo čudnih sr**a se dešava. Nepozvana osoba je objavila ove fotografije. Ovo je trebalo da bude zatvorena snimanje, dok sam ja režirao spot. Ovo govorim poslednji put. Ne poznajem ovu osobu. Nikada nisam bio sa ovom osobom. Zato vas molim da prestanete sa kontinuiranim sajber igrama i izmišljenim pričama - napisao je reper na svom storiju.

 

 

Sve je to još više razbesnelo bivšu devojku, sadašnju navodno ljubavnicu te je objavila ona svoje. 

-Okej, ono što sada nećemo raditi jeste laganje o meni, jer ja sam zaista bila dobra. Ja sam objavljivala svaki stori koji ste želeli od mene, pretvarala sam se da te ne poznajem, podržavala svaki narativ koji si želeo. Bez obzira koliko ružnih stvari sam pretrpela zbog toga, a ti sada govoriš da me ne poznaješ i da nisi bio sa mnom?! Kada si definitivno bio sa mnom, svako te je video sa mnom, imam mnogo fotografija i snimaka na kojima smo zajedno. Videla sam te čak i za dan zaljubljenih ove godine, izašla sam, a sve devojke koje su te poznavale su mi rekle: 'Travis je pitao kada ćeš se vratiti', hoćemo li da se pretvaramo da se i to nije desilo? - rekla je ona. 

U storiju je takođe dodala da ne može da veruje koliko je reper sada slagao.

Narednih godina su takođe kružile glasine kako su Kajli i Trevis u otvorenoj vezi, ali je Kajli to oštro demantovala i rekla da su to čiste izmišljotine. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading