Boja koju SVi traže u SALONIMA: Održavanje je LAKO, a postala instant TREND među POZNATIM ličnostima

Vesti 25.10.2022 22:02 0

Ova boja kose pristaje različitim tonovima kože.

Boja koju SVi traže u SALONIMA: Održavanje je LAKO, a postala instant TREND među POZNATIM ličnostima

Pexels

Stigla je sezona kada su čokoladne boje kose postale trendy, tačnije bogatiji, topliji tonovi u kosi.

Jedan takav primer je moka smeđa boja kose. Nijansu već obožavaju slavne dame, a imali smo je prilike videti na modnim pistama i društvenim mrežama. Slavni koloristi predviđaju kako će upravo moka smeđa biti najtrendi boja za kosu ove jeseni i zime.

- To je predivna, bogata, čokoladno smeđa boja koja pristaje različitim tonovima kože - uverena je koloristkinja Niki Li.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Tu boju kosu vidi kao idealnu za osvežavanje pramenova tokom i nakon praznične sezone. Ako ste zainteresovani za promenu frizure, možete birati između nekoliko opcija. To je ili potpuna promena boje ili samo promena boje pramenova u moka tonovima.

Ključ za postizanje idealne moka smeđe nijanse je mešanje toplih i hladnih karamelastih tonova koji se presijavaju na suncu.

Potreban vam još jedan razlog za moka smeđe pramenove?

 

 

Nijansu je mnogo lakše održavati nego plavu, a tokom jesenjih i zimskih meseci ne provodite toliko vremena na suncu, što znači dugotrajnije rezultate bez izbeljivanja, napominje poznati frizer Džozef Čejs.

Ključ za postizanje idealne moka smeđe nijanse je mešanje toplih i hladnih karamelastih tonova koji se presijavaju na suncu. Dakle, ovo nije dosadna smeđa boja, već živa kombinacija tamnijih i svetlijih pramenova.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading