Nina Badrić nikad nije bila LEPŠA: Nova frizura, 20 kg MANJE i savršeni CRNI kaput koji izdužuje FIGURU i koji morate da imate ove ZIME

Vesti 02.11.2022 10:22 0

Nina Badrić je liniju dovela do savršenstva, a nova frizura je dodatno podmladila, pa mnogi modni kritičari, ali i fanovi pevačice tvrde da nikada bolje nije izgledala

Nina Badrić nikad nije bila LEPŠA: Nova frizura, 20 kg MANJE i savršeni CRNI kaput koji izdužuje FIGURU i koji morate da imate ove ZIME

Printscreen/Instagram

Atrkativna pevačica danas je na svom Instagram profilu podelila video i fotografije u novom izdanju, a ponela je neodoljivu crnu, sako- haljinu sa dramatičnim izrezom i upotpunila je elegantnom beretkom u stilu Francuskinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"Bože, hvala ti na ovim danima", napisala je Nina ispod objave, a mnogi nisu mogli da ne primete pevačicin osmeh, pa su iskoristili priliku da joj poruče da izgleda kao anđeo.

Svedena šminka, jednostavna ogrlica i luksuzne salonke u tamno plavoj boji samo su zaokružile modnu pričua a mnogi će se složiti da je nova frizura podmladila.Nina na mnogim fotografijama deluje poput devojčice, a njenom mladalačkom izgledu doprinosi i činjenica da pevačica nosi lepršavi, talasasti bob, a ne strog i ravan. 

Pored toga što je promenila modni stil, Nina je promenila i način ishrane i u potpunosti izbacila iz jelovnika jednu namirnicu - meso. Iako je bila veliki gurman, pevačica je odlučila da se odrekne svojih omiljenih specijaliteta i to joj je, kako kaže, pomoglo da smrša 20 kilograma.

Definitivno je ovo jedno od najboljih Ninih izdanja i u tome će se složiti i mnogi modni kritičari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"Hodala je pola metra iznad zemlje", poručila je Nina u drugoj objavi i svima stavila do znanja da je srećna i ispunjena, a upravo to je najvažnije.

 

Komentari (0)
Loading