Nakon NEIZLEČIVE bolesti pala je u depresiju: Glumica tvrdi da joj je ovo vratilo VERU u život i podiglo na noge

K.Ć. Vesti 02.11.2022 22:00 0

Glumica, kojoj je 2018. dijagnostikovana multipla skleroza, govorila je o ulozi koju su adaptivni proizvodi odigrali u pomaganju da povrati svoju ljubav prema lepoti

Nakon NEIZLEČIVE bolesti pala je u depresiju: Glumica tvrdi da joj je ovo vratilo VERU u život i podiglo na noge

Shutterstock

Selma Bler je nesumnjivo ikona stila 90-ih. Glumila je u klasičnim filmovima, kao što su "Pravna plavuša" i "Okrutne namere". Dakle, 2018. godine kada joj je dijagnostikovana multipla skleroza (MS), hronična neurološka bolest koja može da poremeti komunikaciju između mozga i drugih delova tela, Bler je počela da pruža preko potrebnu podršku ljudima sa invaliditetom i MS. hodajući crvenim tepisima i pozirajući na fotografijama sa svojim štapom kao modnim dodatkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Ali to ne znači da njeno iskustvo sa autoimunom bolešću nije uticalo na njen odnos prema stilu i lepoti.

"Nakon što sam imala tretman [transplantaciju matičnih ćelija], prestala sam da se gledam u ogledalo", rekla je Bler za InStile u nedavnom intervjuu .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

"Kosa mi je bila kratka, bila sam naduvana, imala sam alopeciju na trepavicama i licu".

Sada, glumica vraća svoju ljubav prema lepoti i stilu - i pomaže drugim ljudima koji žive sa invaliditetom i hroničnim stanjima da to učine. U junu ove godine, Bler je najavila svoj položaj glavnog kreativnog direktora Guide Beauti -a, brenda koji proizvodi kozmetičke proizvode koji su dizajnirani da se lakše drže dok ih koristite.

Zvezda je govorila o tome koliko su brend, njegova misija i njena uključenost u njega uticali na nju u nedavnom intervjuu za InStile. Za nju, otkriće brenda, koji je osnovala slavna šminkerka Teri Brajant nakon što je počela da gubi spretnost u rukama zbog Parkinsonove bolesti (poremećaj mozga koji uzrokuje nekontrolisane pokrete), promenilo je njen pogled na šminku.

"To je bila prava prekretnica za mene", rekla je Bler. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Fokus kompanije Guide Beauti je na pristupačnosti i univerzalnosti: brend je napravljen za svakoga, uključujući početnike u šminkanju i stručnjake. Naravno, posebna pažnja je data onima sa problemima mobilnosti, kao što su Brajant i Bler. Njegova linija proizvoda sadrži maskaru, gel za obrve, četkice za senku koje je lakše držati i koristiti zahvaljujući njihovom ergonomskom dizajnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

 

Komentari (0)
Loading