Modni DODACI bez kojih se neće moći ove ZIME: Zavirite u orman vaše BAKE je su se stari TRENDOVI vratili na VELIKA VRATA!

Vesti 22.11.2022 19:00 0

Moda je sada takva da apsolutno ne poznaje granice, sve što zamislite to možete da iskombinujete i obučete

Modni DODACI bez kojih se neće moći ove ZIME: Zavirite u orman vaše BAKE je su se stari TRENDOVI vratili na VELIKA VRATA!

Shutterstock

Bez pažljivo izabranih  aksesoara nema ni dobrog stila. Samo jedne dobre minđuše mogu da naprave apsolutni "boom" i daju završni efekat celokupnom autfitu. 

Zaljubljenice u modu definitivno su već izlistale komade koji su "must-have" i ove zime.

Rukavice

Ovaj trend će definitivno obeležiti zimu 2022. Romantični trend iz vremena naših baka, te obavezno nabavite svoj par. I zapamtite, što su duže, to bolje.

 

 

 

Upečatljive narukvice i prstenje

 

Sve što je prenaglašeno, to je "must". Prstenje sa velikim kamenjem, ogromne narukvice.. očas posla će podići na nov nivo i najjednostavniju crnu haljinu.

 

 

 

 

 

Statement minđuše

Kada je reč o minđušama, nastavljamo u istom maniru, te se pored statement minđuša, vraćaju na scenu i takozvani earcuff-ovi za koje ne morate da imate progušene uši. U modi je sve - od klasičnih prstenova, do minđuša koje idu preko čitavog uha.

 

 

Neobični šalovi i marame

Jesen i zima su nezamislive bez marama i šalova, ali sada oni postaju glavna zvezda autfita. Kožne varijante, neobični materijali, apsolutno je sve dozvoljeno.

 

 

 

 

Natkolenice 

Još jedan trend kojem se dame posebno raduju. Dokolenice i natkolenice su ponovo #1 aksesoar, a pogotovo one koje po sebi imaju i ukrase. Slavne trendseterke već ih kombinuju uz popularne mokasine te nije loše da na vreme nađete svoj par.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading