Trendi HALJINE za ZIMU do 4.600 dinara: Osvojile su srca poznatih dama jer se LAKO kombinuju, ovo su modeli koji izgledaju SKUPOCENO i stajliš

Vesti 15.11.2022 10:21 0

Pripremite se za hladnije dane uz dodatak jedne od pet zimskih haljina za jesen/zimu 2023. godine.

Trendi HALJINE za ZIMU do 4.600 dinara: Osvojile su srca poznatih dama jer se LAKO kombinuju, ovo su modeli koji izgledaju SKUPOCENO i stajliš

Pexels

Svakodnevno osmišljanje stajlinga zna da izazove da se osećamo pomalo zbunjeno kada razmišljamo o odeći i vremenskim prilikama. To je jedan do razloga zbog želimo da pojednostavimo svakodnevne kombinacije, a čini se da u toj trci modnih komada prednjače haljine.

Uz pomoć saveta u nastavku, možete pronaći haljine u kojima ćete se osećati šik i prijatno tokom narednih hladnih dana. Donosimo vam i modele koje možete kupiti i kod nas.

Pletene haljine

Rebrasto pletivno je uvek siguran izbor. Naime, bez obzira o kom odevnom predmetu se radi, fino pleteni materijal uvek izgleda elegantno i ležerno. 

 

 

I sve to bez mnogo truda, jer je sama struktura ovog materijala cool detalj koji ulepšava svaki stajling.

Kožne haljine

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @femmeblk

 

Svaki put kada želite da ostavite moćan utisak, bio to poslovni sastanak ili dejt, odaberite kožnu haljinu koja je klasika za sva vremena.

Dugi rukavi + mini dužina haljine

Kratka mini haljina i glomazne čizme su duo iz snova čineći istovremeno tako udoban i šik izgled. 

 

 

Navucite kožnu bajkersku jaknu preko i krenite u izlazak sa stilom koji će svi primetiti.

Plišane haljine

Za razliku od prethodnih zimskih sezona, plišane haljine su ove godine komad koji morate da imate u ormanu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

 

Za novu popularnost pliša, mnogi "krivca" vide u činjenici da je na modnoj sceni ponovo istaknuta želja za doterivanjem, o čemu dovoljno svedoče kolekcije za sezonu prazničnih zabava, kojima dominira ovaj materijal luksuznog izgleda.

Haljine sa visokim okovratnikom

Ne, njeno vreme nije prošlo sa zalaskom sunca i opraštanjem od obale, ona je dobila novu verziju, duža je, komotnija, od čvršćeg materijala. 

 

 

Ovakvi modeli haljina u jesen nose se kako za svakodnevne prilike, tako i za večernje događaje, a na vama je da izdvojite dezen koji najviše oslikava vaš stil.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading