Besplatan trik Irine Šajk koji je RASPAMETIO žene širom sveta: Pokazala je JEDNOSTAVAN način kako otklanja podočnjake i natečenost lica brzinom svetlosti

Vesti 09.03.2023 20:30 0

Irina je još jednom pokazala kako tretira svoje lice

Irina Šajk

Printscreen/Instagram

 

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, zanosna Irina Šajk, u skladu sa svojim zanimanjem pleni gde god se pojavi. Evidentno je da je majka priroda uradila pola posla kada je lepa Ruskinja u pitanju, ali da bi održala dobar izgled, neophodno je da da i svoj doprinos.

Manekenka je nedavno otkrila trik koji će dame sigurno obožavati jer je efikasan, a uopšte ne utiče na budžet. Naime, kada želi da smanji otečenost lica ili neki upalni proces, Irina posegne za “facial icing” tretmanom, odnosno hlađenjem kože ledom koji je sve popularniji među influenserkama.

led

Printscreen/TikTok

 

 

Zahvaljujući ovom triku natečenost lica i podočnjaci nestaće kao rukom odneti, a budući da masaža podstiče cirkulaciju i ten će izgledati bolje. Osim toga, masaža je odlična i u prevenciji bora.

‒ Kada se probudim umorna ili natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik naučila sam od moje mame i stvarno deluje ‒ rekla je Irina jednom prilikom.

Ako ipak ne želite rukama da stavljate led na lice, možete se poslužiti popularnim rolerom za lice tako što ćete ga staviti na dvadeset minuta u frižider, a potom njime izmasirati lice.

Komentari (0)
Loading