Rijana ZAPALILA internet provokativnim izdanjem: Savršeno izgleda u MODELIMA koje nosi, a tek kad vidite ČIZME

Vesti 18.11.2022 20:00 0

Nije ni čuda zašto je postala najbogatija pevačica na planeti, jer način na koji promoviše svoje proizvode je neodoljiv.

Rijana ZAPALILA internet provokativnim izdanjem: Savršeno izgleda u MODELIMA koje nosi, a tek kad vidite ČIZME

Printscreen/ Instagram

Rijana na svom računu ima više od 1,4 milijarde dolara. Biće vam sve jasno kada budete pogledali najnoviji video. Naime, Rijana je promovisala najnovije komade donjeg veša svog brenda veoma izazovan način.

Reč je o crnom kompletu koji svaku ženu može da učinu neodoljivom. Izuzetno je provokativan, a njegova cena iznosi 100 funti. Rijana je u promotivnom snimuku ceo stajling upotpunila zanimljivim detaljima: rukavicama koje koje su prelazile preko lakta i predugačkim crnim kožnim čizmama do butina.

Kosu je podigla u punđu, a poseban sjaj celom izgledu je dao izrazito crveni karmin koji je još više istakao njen seksepil. Čini se da je pevačica odlučila da "počasti" svoje pratioce, te je pokazala sve obline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Rijana je nedavno istakla i koju bi slavnu ličnost volela da vidi kako šeta modnom pistom u njenom modelima. Odmah je imala spremljen odgovor na to pitanje, ne oklevajući ni sekunde.

- Bijonse! Ona ima telo za ove modele - rekla je Riri.

Ovo izdanje je potpuno suprotno onim od sinoć koje je odabrala za večeru sa prijateljima u restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici. Nemoguće je bilo ne primetiti je u ogromnom pravom kaputu Balenciaga x Adidas. Uskladila ga je sa plavim čizmama sa potpeticom i odgovarajućom torbicom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading