Sa ovim PRAMENOVIMA ćete zaboraviti na odlazak kod frizera: Pristaju svakoj BOJI kose, a veoma se LAKO održavaju

Vesti 18.11.2022 21:30 0

"Shadow light" pramenovi su idealan izbor za one koji ne vole da na svakih mesec dana idu kod frizera, jer sa ovom frizurom ne morate mesecima da se farbate.

Sa ovim PRAMENOVIMA ćete zaboraviti na odlazak kod frizera: Pristaju svakoj BOJI kose, a veoma se LAKO održavaju

Pexels

Nekada je dovoljna mala promena da dobijete potpuno nov izgled. Međutim, ukoliko niste neko ko voli ekstremne "cut"-ove, ili drastične promene same boje, pramenovi su idealno rešenje, a ove jeseni jedni od najtraženijih su "shadow lights".

Idealni su za sve boje kose, jer nije reč toliko o samoj nijansi, koliko o tehnici kojom kosa dobija "dubinu", volumen, a opet lice se uokviruje na najlepši način, i vraća mu se mladolikost.

 

 

Posebna prednost je to što ste sa ovim tipom pramenova mirni barem nekoliko meseci kada je reč o poseti frizeru, jer ne zahtevaju često farbanje i "popravke". No, o čemu je tačno reč?

 

 

"Shadow lights" je tehnika kojom se kosa posvetljuje u nekoliko nijansi, kao da ste "uhvatili Sunce", a potom tonira, dok su pramenovi različitih debljina i postavljeni nešto niže nego što je to reč kod klasičnih - slično kao kod balajaža.

 

 

Koren ostaje taman čime se "senči" frizura i naglašavaju krajevi, a ne nužno koren kose. Takođe, pramenovi su nešto viši u prednjem delu lica kako bi dale više "svetla" i naglasili jagodice.

 

 

Ova tehnika se može kombinovati i sa gorepomenutim balajažom ali i sa baby lights, koji su veoma bili popularni tokom leta. Krajnji rezultat je prirodni, a opet osveženi izgled, te ne čudi što je ovakav način nijansiranja među popularnijim ove jeseni, a u nastavku pogledajte još neke primere ovakvog nijansiranja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading