Frizer ističe da samo NAJHRABRIJE pristaju na ovu PROMENU: Frizuru su smatrali veoma RUŽNOM, ali je "furaju" Šerliz Teron, Lejdi Gaga i Bela Hadid

Vesti 05.02.2023 16:50 0

Mikro šiške "furaju" hrabre dame, jer one ne stoje svakom obliku lica, ali daju lični pečat

Frizer ističe da samo NAJHRABRIJE pristaju na ovu PROMENU: Frizuru su smatrali veoma RUŽNOM, ali je "furaju" Šerliz Teron, Lejdi Gaga i Bela Hadid

Shutterstock

 

Neki su smatrali da im nedostaje ženstvenosti, ali svi su se složili oko jedne činjenice - ovo je zaista nešto neobično.

Duge i bujne šiške tada više nisu bile in, već su u fokusu bile kratke i slatke šiške, barem kako su nam savetovali trendseteri.

Megan Foks nije jedina koja je isprobala buntovne i pomalo divlje mikro šiške. To su učinile i Dua Lipa, Šarliz Teron, Bela Hadid, Ladi Gaga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

I dok tradicionalne šiške prekrivaju obrve ili su neposredno iznad njih, njihova mikro verzija zahteva da budu još kraće - do polovine čela i da otkrivaju cele obrve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Činjenica je da ih možete nositi ravne, neuredne ili uredne, samo dokazuje da se mogu prilagoditi svakom obliku lica.

 

 

"Kratke šiške definitivno pokazuju da ste puni samopouzdanja. Buntovna su frizura i definitivno nisu za osobe koje nemaju hrabrosti. Više volim kad su teksturirane nego izravno ravne", rekao je frizer slavnih Džejms Prajs.

Iako su u jednom trenutku bile pomalo zaboravljene, poznata glumica Aleks Demi iz hit serije "Euphoria" vratila ih je u fokus beauty trendova.

Komentari (0)
Loading