Kraljica ELEGANCIJE napokon na svome: Margo Robi u VATRENOJ haljini ponovo ima OSMEH na licu, a razlog vidi samo VEŠTO oko

Vesti 22.11.2022 20:30 0

Glumica Margo Robi je promenila dizajnersku kuću sa kojom ima saradnju i nabacila osmeh na lice.

Kraljica ELEGANCIJE napokon na svome: Margo Robi u VATRENOJ haljini ponovo ima OSMEH na licu, a razlog vidi samo VEŠTO oko

Printscreen/ Instagram

Glumica Margo Robi pojavila se na događaju Governors Awards i oduševila je prisutne svojim izdanjem. Od kada je završila saradnju sa modnom kućom Šanel, tako je počela njena era sa kućom Bottega Veneta. Robijeva se odlučila za silk haljinu zelenoj boji, koja iziče njenu savršenu figuru. Sastoji se, tehnički, iz dva dela koja povezuju zlatne šnale.

 

 

Kosa je jednostavna, ravno isfenirana sa blagim valom pri krajevima. Zlatnim minđušama i šminkom u prirodnim nijansama upotpunila je ovaj stajling.

Ipak, ne bi sve ovo bilo toliko interesantno da se njena era sa Šanelom, ne tako uspešna, nije završila i krenula u nova modna osvajanja sa brendom Bottega Veneta. Njeni obožavaoci koji pomno prate šta se dešava na sceni otkrili su da se Margo, dok je sarađivala sa Šanelom, nije smejala dok je pozirala u njhovim kreacijama, a ispod je i dokaz. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

 

Svaka kreacija, od kada je počela da sarađuje sa Bottegom, praćena je širokim osmehom i iskrenim zadovoljstvom. Mi mislimo da prelepo izgleda šta god da obuče, ali smatramo i da će sa novim saradnikom pokazati šta zapravo može u narednoj modnoj sezoni. Čestitamo i jedva čekamo nove kreacije za Margo.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading