Napravite VOLUMEN bez stilizovanja kose: Trik profesionalaca je najveći TREND, potrebno je samo nekoliko minuta za SAVRŠENU frizuru

M. G. Vesti 23.11.2022 13:17 0

Ovo je najbrži i najlakši način za dodavanje volumena i teksture kosi.

Napravite VOLUMEN bez stilizovanja kose: Trik profesionalaca je najveći TREND, potrebno je samo nekoliko minuta za SAVRŠENU frizuru

Shutterstock

Korisnici Instagrama i TikToka žive za jednostavne trikove za koje nam ne treba više od jednog minuta, a koji čine da stvari izgledaju neuporedivo bolje. Tzv. „štipanje kose“ jedan je od njih.

Na Instagramu šminkerke i frizerke Eme Čen pronašli smo trik koji profesionalci iznova i iznova koriste kako bi stvorili tu neverovatno razbarušenu teksturu kose koju sve češće viđamo na Instagramu. I, iako ne tvrdimo da posedujemo njene veštine za pravljenje frizura, čini se da ćemo ovaj trik moći da savladamo. 

U videu pogledajte ceo postupak.

 

 

Iako se rast kose najčešće pripisuje genetici, to ne znači da ne možete da ubrzate njen rast. Ema objašnjava da ne dodajete previše proizvoda za sjaj i učvršćivanje kose kako ne biste preterali.

- Korišćenje previše proizvoda ponekad može biti jednako loše kao da ne koristite nijedan proizvod. Kosa postaje otežana i previše kruta - dodaje ona.

 

 

„Štipanje“ pramenova odozgo sa malo proizvoda za teksturu dodaće volumen i dimenziju, te učiniti da izgledate „efortless“ šik, poput besprekornih Francuskinja. Ova tehnika radi se na prednjim pramenovima kose koji uokviruju lice, kao i onim spoljnim koji najviše dolaze do izražaja.

Najbolji je deo što ne morate da budete ispred ogledala sa svim svojim alatima za oblikovanje. Ovo je trik koji možete koristiti bilo gde, u bilo koje vreme, da osvežite svoju frizuru.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading