Da li ste već probali NEVIDLJIVI AJLAJNER? Savršen je za sve koji vole PRIRODNI izgled, a efekat je neverovatan

M. G. Vesti 24.11.2022 12:55 0

Na trend, koji je preplavio TikTok, ni mi nismo ostali ravnodušni

Da li ste već probali NEVIDLJIVI AJLAJNER? Savršen je za sve koji vole PRIRODNI izgled, a efekat je neverovatan

Printscreen/ TikTok

Savršena linija ajlajnera za svakog znači nešto drugo. Za nekoga je to savršeni „cat-eye“ u stilu pedesetih, za nekog novi „siren eyes“, intenzivan 60s izgled ili geometrijske šare po kapku.

Međutim, da li vam je ikada palo na pamet da ga učinite nevidljivim? Da, dobro ste pročitali, najnoviji TikTok trend je upravo to, nevidljivi ajlajner. Izgleda bolje nego što se na prvi pogled zvuči.

Radi se o tome da akcentujete ton svoje kože na mestu gde biste inače naneli crnu ili neku drugu boju, obično u cat-eye stilu.

 

 

Potrebni su vam korektor koji je za nekoliko nijansi svetliji od vaše kože i četkica, kao i mirna ruka. Korektorom i četkicom izvucite liniju ajlajnera koja vam nabolje stoji ali nemojte je ispuniti korektorom već je ostavite "praznu" tako da vaša koža zapravo dođe do izražaja i "uokviri" oko. Na kraju ne zaboravite da sve setujete puderom u prahu.

Zatim četkicom izblendajte spoljne ivice korektora tako da se stope sa bojom lica. Dobili ste savršeno suptilan nevidljivi ajlajner koji ističe oko, izdužuje mu oblik i izgleda neverovatno stajliš. Minimalistički trik u koji smo se zaljubili najbolje smo naučili od Tiktokerke Lene i preporučujemo vam da isprobate njen tutorijal koliko odmah.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading