Kupila je dve VENČANICE za HILJADU dinara i izazvala HAOS: "Ne mogu da verujem da je ovo moguće, izgledaš kao Megan Markl"

Ž. T. Vesti 24.11.2022 13:43 0

Venčanica Rejčel Koneli je odmah privukla pažnju njenih pratilaca, a svi ostali u blgom šoku kad je otkrila cenu iste

Kupila je dve VENČANICE za HILJADU dinara i izazvala HAOS: "Ne mogu da verujem da je ovo moguće, izgledaš kao Megan Markl"

Printscreen/Instagram

Naime, ona je prvu polovnu venčanicu platila svega 3 dolara ili 338 dinara.  Haljina je izazvala opšte oduševljenje, a osim što su pratioci konstatovali da je izuzetno elegantna i svedena, dosta njih je uporedilo sa Megan Markl.

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se verili i nosila je na ceremoniji", napisala je u video snimku na kojem je pokazala kako je bila stilizovana.

Printscreen/Instagram

 

Detalji poput prozirnog vela i jednostavnih belih sandala su dodatno upotpunili priču, a kako su fotografije nastale u divnom ambijentu čini se da pratioci nisu mogli da nađu nijednu jedinu zamerku.

Printscreen/Instagram

 

Ono što je posebno zanimljivo, odnosi se na podatak da Rejčel tog dana nije nosila samo jednu jeftinu venčanicu. Naime, ona je ponela i kratku belu haljinu koju je platila  564 dinara, a u video je napisala "Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

@rachelandnate Reply to @lacuele I thrifted this silk dress right after we got engaged and still wore it for the ceremony ❤️ #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_


Kraća venčanica je bila posebno interesantana, zbog zanimljivih detalja poput čipkastog donjeg dela i dramatičnih puf rukava. Ipostavilo se da i ovaj izbor pun pogodak.


"Zaista zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa", napisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: "Volim minimalistički izgled, ali ovaj takođe deluje veoma skupo." "Neverovatano, stvarno kako ste to uspeli ali obe haljine su tako jedinstvene i lepe!" komentarisali su i drugi, a bilo je i onih koji su pomislili da neodoljivo podseća na vojvotkinju od Saseksa.

 

Jedna osoba je čak prokomentarisala da je naletela na fotografiju i da je na prvi pogled da je zaista reč o Megan Markl, dok su ostali primetili sličnost.

Kako vam se dopada njen izbor venčanica?


 

Komentari (0)
Loading