Gazi SEDMU deceniju i PREZGODNO izgleda čak i u bikiniju:"Bila sam VRUĆA ROBA, NAJZGODNIJA GLUMICA u celom Holivudu"

Lana Vidović Vesti 28.10.2021 09:10 0

Jedna od najlepših holivudskih glumica ikada Šeron Stoun i dalje može da se pohvali savršenom figurom i sjajnim izgledom, iako već ima 63 godine

Gazi SEDMU deceniju i PREZGODNO izgleda čak i u bikiniju:"Bila sam VRUĆA ROBA, NAJZGODNIJA GLUMICA u celom Holivudu"

Profimedia

Ova dama nedavno je na svom Instagram profilu podelila lepu, interesantnu fotografiju sa dva muškarca koja su sa njenih strana, napisala je komentar "Moj sveti tim". A ono što najviše "upada u oči" je njena savršena figura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Ova 63-godišnjakinja je inače jedan od retkih primera prirodnog starenja u svetu šoubiza, te da ono ne mora da bude loše, upravo suprotno - može da bude fantastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Ona je takođe otvoreno pričala o tome kako je prihvatiti to da starite proces i da zahteva puno rada na sebi.

- U 57. godini osećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam - ispričala je ona pre nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Glumica zaista ima sve razloge da bude ponosna ne samo na svoj izgled, već i na karijeru, ali i stanje duha - oduvek su je krasili nesalomivost, karakter i vedrina bez obzira na teške situacije kroz koje je prošla.

Podsetimo, ona je 2001, u trenutku kada je imala 43 godina i bila na vrhuncu karijere, doživela težak moždai udar od kog se jedva oporavila, a priznala je da se nakon toga jedva vratila u svet šoubiznisa i da je naišla na hladan prijem u Holivudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno... Od drugih žena u ovom poslu do sudije koja je bila glavna za moj slučaj starateljstva nad detetom. Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za ozdravljenje. Meni je trebalo oko sedam godina da se u potpunosti oporavim - ispričala je Stoun priošle godine za "Variety".

Ova lepotica istakla je i da joj dovoljno bilo teško jer je morala osnovne životne veštine da uči ispočetka, a da je sve dodatno pogoršalo to što okolina nije razumela njeno zdravstveno stanje i što je vrlo brzo bila jednostavno odbačena.Odjednom je preko noći postala zaboravljena, a njeno mesto na javnoj sceni pretilo je da zauvek bude izbrisano. Uz to su se , očekivano, javili finansijski problemi i nad životom legendarne glumice nadvio se crni oblak.

Komentari (0)
Loading