Uđite SA STILOM u Novu godinu: Pet NEVEROVATNIH frizura koje će biti APSOLUTNI HIT u 2023. godini

Vesti 30.11.2022 16:15 0

Sezona praznika je odličan izgovor da napravite određene promene u svom životu. Postoji nepisano pravilo kog se uglavnom žene pridržavaju, a to je da kad žele promenu, počnu od frizure

Uđite SA STILOM u Novu godinu: Pet NEVEROVATNIH frizura koje će biti APSOLUTNI HIT u 2023. godini

Printscreen/Instagram

Kako nam se približava Nova godina, tako kreće i novogodišnja euforija. Novogodišnja toaleta, šminka i frizura su glavna preokupacija većine žena koje se pripremaju za  novogodišnju proslavu. Ideje za novogodišnju šminku sam već predstavila. Kako bih ti olakšala „muku“ oko izbora frizure, evo nekoliko sjajnih predloga.

Mokra kosa

Mokra kosa je vrlo popularna, a najčešće je viđamo na crvenom tepihu. Ako i vi želite da postignete taj glam look, ovo je pravi izbor za vas. Prednost ove frizure je ta što možete da je i sami napravite uz pomoć gela i češlja, a ako želite da bude preciznija, vaš frizer će sigurno odraditi odličan posao, samo ne zaboravite da mu kažete da ne želite klasičnu, slepljenu kosu, već volumen. To je ono što se primećuje na crvenom tepihu!

Cirkoni

I sami znate koliko su cirkoni popularni. Prisutni su na gotovo svim komadima garderobe, od sakoa, haljina do suknji i pantalona. Jednostavno, nemoguće je izbeći ih, naročito kad idete na tematske žurke. Vreme je da cirkone sa odeće prebacite na kosu, ali možda je bolje da vaš frizer to uradi. Bilo da ste se fenirali na ravno ili lokne, pravili pletenice ili punđu, cirkoni mogu odlično da se uklope i stvore neverovatan efekat. Ne postoji pravilo po kom se cirkoni lepe, već sami birate gde želite da budu. Malo cirkona možete da dodate i na svoje oči!

Holivudske lokne

Klasični holivudski talasi su savršeni za vaše praznične izlaske, možete da ih pravite i pomoću pojasa od bade mantila, a ako ipak birate da lepše i udobnije spavate – kontaktirajte frizera koji će ih napraviti za tili čas.

Blage lokne

Bezvremenska frizura koja sa sobom donosi moćni osećaj i podiže samopouzdanje. Bez obzira da li imate dugu ili kraću kosu, lokne će uvek da donesu novu dimenziju vašem licu. Sa ili bez šminke, bićete primećeni.

Klasika

Neprolazna i svoja – klasika je neprogrešiv izbor. Zdrava, sjajna i ravno isfenirana kosa nikada neće izaći iz mode. To je kao kad odete na manikir i niste sigurni koju boju da izaberete – crvenu, ili kao kad niste sigurni koju haljinu da obučete za rođendan – malu crnu.

Komentari (0)
Loading