Lakovi za NOKTE koji će obeležiti zimu: Za prelepim MANIKIROM je poludeo ceo SVET, pogledajte i biće vam jasno zašto

Vesti 30.11.2022 21:30 0

Ovo je najmodernija zimska boja laka za nokte u koju ćete se zaljubiti

Lakovi za NOKTE koji će obeležiti zimu: Za prelepim MANIKIROM je poludeo ceo SVET, pogledajte i biće vam jasno zašto

Pexels

Kada je reč o zimskom manikiru, tu se uglavnom ne vodimo aktuelnim trendovima, već prednost dajemo dobroj staroj paleti zagasitih, dubokih i intenzivnih tonova, koji nam nikada ne dosade. I mada klasični zimski tonovi poput bordo i ponoćnoplave i ove sezone osvajaju naša srca i uzdižu se visoko na listi must-have nijansi, tu je čitav spektar drugih boja koje jedva čekaju da ušetaju u naša kupatila i usele se u naše nesesere.

 

 

Budući da je praznična sezona iza ćoška, tu je niz svetlucavih boja, poput blistave snežnobele sa efektom srebrnog dijamanta. Ono što je jedino važno kod lakiranje noktiju tokom zime je da bude… dramatično! Zaboravite na suviše svetle, sedefaste i nežne boje. Fokus stavite na tonove omiljenih zimskih napitaka i delicija – tople čokolade, kuvanog vina i marmelade od šljiva, koje će nas „grejatiˮ tokom hladnih i mraznih dana, piše Grazia France

 

 

Kad je reč o samim trendovima, oni se ove godine u potpunosti poklapaju sa opštim preferencijama kada su u pitanju zimske nijanse lakova za nokte. Tako ove godine posebno volimo ciglanarandžastu, intenzivnu fuksiju i šumskozelenu. Sa zadovoljstvom menjamo crnu za neodoljivu tamnučokoladu, a snežnobelu za svetlucavubelu.

 

 

Ipak, nijansa koja će definitivno obeležiti 2023. godinu je stigla i u pitanju je…. boja zrele šljive! Ona će savršeno istaći vaše nokte u svakoj prilici, dovoljno je neutralna za svaki dan, a opet i glamurozna i otmena za izlaske i razne svečanosti. Ova boja najbolje će doći do izražaja na kratkim i ravno oblikovanim noktima, a najbolje od svega je što se odlično slaže kako sa svetlijim, tako i za tamnijim tonovima, pa će se savršeno uklopiti šta god da obučete.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading