Puder za BEBE je prošlost: Inovacija, devojke otkrile da je ova NAMIRNICA bolja od svakog SUVOG šampona, a svi je imamo kod kuće

K.Ć. Vesti 01.12.2022 14:32 0

Prljava i masna kosa je sad prošlost

Puder za BEBE je prošlost: Inovacija, devojke otkrile da je ova NAMIRNICA bolja od svakog SUVOG šampona, a svi je imamo kod kuće

Printscreen/TikTok

Ovo je jednostavan trik koji svaka žena mora da zna. Ne trošite više pare na skupe suve šampone kada možete još bolji efekat da dobijete sa ovom namirnicom.

Svaka žena ima period kada joj se kosa masti prebrzo, a svakodnevno pranje pomaže samo trenutno. Kad god biste negde krenule, kosa bi izgledala slepljeno i neuredno, a vi ne znate šta ćete sa njom više. Dosta para onda "bacite" na razne suve šampone, a niste ni svesne da vam rešenje stoji u kuhinji i čeka da ga otkrijete. 

Do sada je većina vas koristila puder za bebe, ali šta ako vam nestane u trenutku kada vam najviše treba, a prodavnice ne rade? Imamo savršeno rešenje, po rečima žena koje su probale čak i mnogo bolje od pudra. 

Devojke na TikToku su poludele za ovom bjuti inovaciom. Puder za bebe je sada prošlost. Žene su otkrile da kakao čini čuda kada se nanese na masnu kosu, pogotovu ako je tamnija. Potrebno je samo da uzmete kakao, četku za puder i nanese na koren kose, a ona će izgledati blistavo i čisto nakon nanošenja.

Možda vam zvuči čudno, ali vredi probati.

U videu ispod pogledajte kako to izgleda u praksi.

@__ria9__

I didnt have corn starch, but it still worked..coco powder as dry shampoo 🤭 ♬ original sound - 𝓡𝓲𝓪 ✨

 

 

Komentari (0)
Loading