"Obujte OVE cipele preko cipela": Čuveni "UGG" osmislio način kako da sačuvamo OBUĆU, čudno izgleda ali su mnogi ODUŠEVLJENI!

Vesti 01.12.2022 19:00 2

Osmislio je nešto što do sada nije viđeno

"Obujte OVE cipele preko cipela": Čuveni "UGG" osmislio način kako da sačuvamo OBUĆU, čudno izgleda ali su mnogi ODUŠEVLJENI!

Shutterstock

Kada su "ugg" čizmice u pitanju, uvek se vodi stalna polemika oko njih. Da li postoje lepše, udobnije, ili ružnije i da li zaista toliko vrede koliko i koštaju. 

Jedno je sigurno, postoje ljubitelji ovih čizmica i ljudi koji ih ne bi obuli pa da im i poklonite za džabe!

Kao da popularne krznene čizme same po sebi nisu dovoljne, ovaj poznati australijski brend ponovo je u centru pažnje zahvaljujući nečemu što je, složiće se apsolutno svi, mnogo ružnije čak i od najružnijih uggica. Naime, Ugg je dizajnirao zaštitne cipele koje se za kišnih dana mogu nositi preko omiljenih Ugg čizama i očekivano izazvale lavinu reakcija.

 


Pored zaštite naših omiljenih čizama, "UGGguard" navodno ovaj zadatak obavlja sa puno stila. Koštaju oko 50 evra i zaista služe kao dodatak.

 


Dosta reakcija je završilo i na TikToku, a neki od komentara o ovim zaštitnim cipelama, koje neodoljivo podsećaju na gumene cipele za lutke.

 

@laramaay_ These are the weirdest things i’ve ever bought @ugg #fyp #uggs #uggguard #hypeshoes ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

 


Iako na prvi pogled ovaj neobični proizvod deluje kao da su stvorene za ismejavanje, verni kupci i fanovi ovog brenda su oduševljeni!


- Volela bih da sam znala  za ovo pre nego što sam uništila svoje dragocene bele uggsice - napisala je jedna korisnica.

 


 

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Dana
01.12.2022 19:20

To se u selima Srbije nosi, kad se ide u njivu.Zovu se kondure ;)

Proka pronalazač i Grunf
01.12.2022 21:43

Bravo majstori , to se u "Tigru" proizvodi 50 godina i zovu se opanci ! Svaka čast geniju za nov patent , evo ja izmislio levu rukavicu sa pet prstiju !!!