Nedoljive MODNE kombinacije iz nove SEZONE kultne SERIJE: Poželećete da PROŠETATE sve što Keri nosi, a jedna haljina je "kao stvorena" za SKADARLIJU

Vesti 02.12.2022 11:46 0

Iako se dinamika kultne serije promenila, nakon odlaska Zverke i Samante, postoji nešto što ostaje večno

Nedoljive MODNE kombinacije iz nove SEZONE kultne SERIJE: Poželećete da PROŠETATE sve što Keri nosi, a jedna haljina je "kao stvorena" za SKADARLIJU

Shutterstock

Večita modna igra i stalna potraga za unikatnim kombinacijama boja i dezena, sastavni su deo serije i to od prve epizode, pa sve do danas.

Zahvaljujući mašti i viziji kostimografskog dvojca Moli Rodžers i Denija Santjaga, modnog uzbuđenja neće nedostajati ni u novoj sezoni "I tek tako". Već smo videli fotografije na kojoj Sara Džesika Parker nosi Kerinu venčanicu iz prvog filma, ali za novu sezonu emisije stajling je upotpunjen dugim rukavicama i sandalama Manola Blanika. 

Međutim, to ne znači da nas čeka reciklaža starog Kerinog izgleda – u radovima su nove kreacije, kao što je, na primer, ona koju potpisuje Valentino, a koju nosi Nikol Ari Parker.


Sara je takođe pokazala kako se kombinuje karirani dugi kaput sa ostatkom svoje jesensko-zimske garderobe (komadi uključuju prepoznatljive brendove Vivienne Vestvood, Pierre Cardin i Marrakshi Life). Jasno vam je da će karirani dezen nakon ovog izdanja obeležiti predstojeću sezonu.
Prve fotografije sa seta otkrile su Keri kako je ne viđamo često - u pilotskom kombinezonu Converted Closet i najživopisnijoj torbi ikada - u obliku goluba sa potpisom JW Andersona. Ono što je posebno fasciniralo fanove je Fendi torbica za gležanj. Trendeseterke su oduševljene ovim asesoarom, iako, priznajemo nema nikakvu praktičnu svrhu. Šarlot nas je definitvno vratila stotinu godina unazad. Sofisticirani izgled koji uključuje šešir iz arhive Stivena Džonsa i biserne minđuše zlatare Fry Powers ostavio je bez reči mnoge pripadnice nežnijeg pola.

Istovremeno, dizajneri nisu mogli da ne uključe najtraženiju boju ove zimu. U pitanju je boja fuksije, a ovaj put je akcenat na vintidž stilu.

Ipak, ono što nas je definitivno ostavilo bez daha  je vintidđ haljina, koja bi mogla da prođe i kao starinska venčanica. Keri u njoj izgleda sjajno, a deluje da bi se savršeno uklopila uz ambijent naše Skadarlije.
 

 

Komentari (0)
Loading