Novo, smelije izdanje Kejt Midlton sve je oborilo s nogu: Princeza blista u IZNAJMLJENOJ HALJINI, a mnogi tvrde da je namerno izabrala baš ovu boju kako bi poslala VAŽNU PORUKU

Ž. T. Vesti 03.12.2022 14:30 1

Odabrala je haljinu u zelenoj boji, a mnogi su to povezali sa očuvanjem životne sredine.

Novo, smelije izdanje Kejt Midlton sve je oborilo s nogu: Princeza blista u IZNAJMLJENOJ HALJINI, a mnogi tvrde da je namerno izabrala baš ovu boju kako bi poslala VAŽNU PORUKU

EPA

Na dodeli nagrada Earthshot Prize Avards u Bostonu, koju su osnovali princ Vilijam i ser Dejvid Atenboro da bi podržali ideje, ljude i projekte u borbi protiv globalnog zagrevanja, Midltonova se pojavila u zelenoj Solace London haljini koju je - iznajmila.

Umesto kupovine, princeza se odlučila za održiviju varijantu i čini se da uopšte nije pogrešila, s obzirom na to da je izbor pao na zelenu haljinu britanske modne kompanije Hurr. Kejt Midlton već godinama prati titula "kraljice reciklaže" jer je često vi]amo u odeći koju je nosila nekoliko puta, a sada je odlučila da napravi još jedan korak u promovisanju održivijeg i pristupačnijeg načina odevanja. Zelena boja je takođe odigrala značajnu ulogu jer upravo ona najviše asocira na ekologiju i očuvanje planete.

Profimedia

 

Midlton je kombinovala usku dugu zelenu haljinu sa ogrlicom od smaragda i dijamanata koja je nekada pripadala princezi Dajani, piše "Vogue", dodajući da je princeza nedavno odlučila da nosi asesoare koji su pripadali pokojnoj princezi Dajani, koja je ujedno bila i poslednja osoba koja je nosila titulu princeza od Velsa do Kejt Midlton. Svaki njen stajling je pažljivo osmišljen, pa kada putuje bira domaće dizajnere, a i u ovoj situaciji pokazala je razumevanje za tzv. "Kejt-efekat" koji se odnosi na činjenicu da se često - ono što Kejt nosi, rasproda u rekordnom roku ili vrtoglavo raste njegova popularnost. Ovog puta se fokusirala na iznajmljivanje odeće i podsticanje drugih da razmišljaju o promeni navika u kupovini.

 


 

Komentari (1)
Loading
srecko
16.12.2022 10:07

Ocigledan primer kakve katastrofalne posledice ostavljaju plasticne operacije, cak i kada se rade kod najskupljih kasapina.