Bez čega Ana Ivanović NIKADA ne izlazi iz KUĆE? Podelila je šta to UVEK nosi u TORBI i SVAKA žena može se poistoveti sa NJOM

Vesti 03.12.2022 20:45 0

Ana Ivanović je podelila šta sve nosi u torbi kada krene na put.

Bez čega Ana Ivanović NIKADA ne izlazi iz KUĆE? Podelila je šta to UVEK nosi u TORBI i SVAKA žena može se poistoveti sa NJOM

Printscreen/ Instagram

Naša bivša teniserka Ana Ivanović često deli svoja životna iskustva i lekcije koje je naučila tokom života. Takođe, tu se mogu naći i praktični saveti, kao što je ovaj poslednji. 

Torbe žena uglavnom sadrže stvari koje su nam potrebne, ali neke od nas nose stvari koje će nam pomoći da preživimo apokalipsu. Ana je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila šta joj se uglavnom nalazi u torbi i bez čega ne može da zamisli nijedno putovanje.

- Ja sam Ana Ivanović, a ovo je "Šta se nalazi u mojoj torbi?" - započela je snimak ovim rečima zatim je počela da nabraja redom stvari.

Bivša teniserka je prvo navela da nigde ne izlazi bez novčanika jer kako da napustiš kuću bez istog, kao i mobilni telefon. Zatim, iz torbe je izvadila kremu za predeo oko očiju koja joj pomaže da koža ostane hidrirana nakon leta avionom. Knjigu je navela da nema šanse da ne ponese kada putuje avionom. Tu su bile i naočare za sunce, za šta je rekla da poseduje 20 pari, a onda je izvadila i kačket koji ponekad upari sa naočarima, ali je rekla da ga ne nosi stalno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Slušalice, kako je navela, su obavezna stvar koju uvek nosi, naročito ako ste krenuli u dužu šetnju ili ako čekate u redu. Tu su se našli i labelo, šnala-štipaljka kako bi skupila kosu, dok čuva decu kako bi joj bilo lakše. Takođe, u njenoj torbi se našao i serum za lice koji, kako je naglasila, veoma bitan za imati u zimskim mesecima zbog hidratacije kože, kako ne bi bila suva. Naravno, tu su eksterni punjač i hemijska olovka.

Ako nas pitate, Ana nosi bar 80 posto stvari koje imamo i mi, te smo se definitivno pronašle. 

Anketa

Da li se i vaše navike bar delimično poklapaju sa Aninim navikama?

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading