Žena koja je toliko MLADOLIKA da je nazivaju VAMPIRKOM: Prvo je otkrila godine, a onda i TAJNU zbog koje izgleda ovako DOBRO

Vesti 06.12.2022 11:05 0

Iako joj mnogi ne bi poverovali, ona nikada nije imala estetske zahvate

Žena koja je toliko MLADOLIKA da je nazivaju VAMPIRKOM: Prvo je otkrila godine, a onda i TAJNU zbog koje izgleda ovako DOBRO

Printscreen/Facebook

Amber Lei Lankaster je šokirala mnoge ljude kada je otkrila koliko ima godina. Naime, ona je  rođena 19. septembra 1980. godie i američka je manekenka, glumica i dizajnerka enterijera.

U 39. godini, Amber je rodila sina i patila od komplikacija u trudnoći. Njenim obožavateljima je laknulo kada su saznali da su i mama i beba dobro, a onda je žena zapravo oduševila svoje fanove video snimkom u kojem je otkrila koliko je godina.


Amber Lankaster ima preko 400.000 pratilaca na svojoj Instagram stranici, a mnogi od njih jednostavno nisu bili svesni njenih godina. Dugo su mislili da ima oko 25 ili čak 18 godina.


Šokirani njenim godinama, ljudi su pisali nepoverljive komentare i zahtevali da manekenka podeli sa njima kako održava mladalački izgled. Među svim kozmetičkim proizvodima koje je Amber rekla da koristi, ona pominje tretinoin kremu, za koju tvrdi da joj je zaista spasila kožu. Ona je, međutim, upozorila da ova vrsta tretmana nije za svaki tip kože i da se prvo treba konsultovati sa dermatologom.

-- - Prvi je tretinoin, za to vam treba recept, koristim ga 15 godina i bukvalno mi je promenio kožu - rekla je ona. Ostali proizvodi zaslužni Amber za njen mladalački izgled su: serum sa vitaminom C, hidratantna krema sa petrolatumom i silikonska krema koje možete da koristite na usnama, zanokticama, rukama, petama i kao poslednji korak u rutini nege kože kako biste održali vlažnost.

 


Komentarišući njene savete, mnogi su istakli da će definitivno poslušati Amber, piše Brightside.

– Čim ste rekli da imate 42 godine, odlučio sam da uradim sve što mi kažete – glasio je jedan komentar. Neko drugi je dodao: "Nisi valjda toliko stara? U redu, sada želim da znam sve o tebi jer sam prilično siguran da si vampir!!'
 

Komentari (0)
Loading