Dženifer Lopez je spremna za PRAZNIKE: Zaljubili smo se u najnovije GLAMUROZNO izdanje poznate PEVAČICE

Vesti 10.12.2022 17:00 2

Poslednji stajling Dženifer Lopez oduševo je sve njene pratioce

Dženifer Lopez je spremna za PRAZNIKE: Zaljubili smo se u najnovije GLAMUROZNO izdanje poznate PEVAČICE

Printscreen/Instagram

Dženifer je podelila niz fotografija, a pozirala je u monohromatskom izdanju. Shodno prazničnoj atmosferi Dženifer je izabrala crvenu boju u kojoj je zablistala, a najviše komplimenata su dobile prošivene čizmice i torbica.

Upečatljiv stajling pevačice i glumice činio je kratki kaput sa kaišem, koji potpisuje Maks Mara, ispod kojeg je nosila široke najlonske pantalone istog brenda i top u istoj nijansi crvene. Izgled je upotpunila crvenim čizmama sa visokom potpeticom, deo sopstvene kolekcije cipela u saradnji sa DSW-om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Kao što smo naglasili posebno se istakla personalizovana Valentino torbica sa klinovima, ukrašena njenim nadimkom, JLo.Uz torbicu, Džej Lo je nosila i velike crvene naočare za sunce modela Džejn Frensis iz Amavi. Izgled je upotpunila crvenim karminom, a svi proizvodi u njenom makeup looku su iz njenog beauti brenda JLo Beauti.

Ovaj Božić će biti poseban za Dženifer Lopez, jer će ga ona i Ben Aflek prvi put proslaviti kao bračni par.
 
Komentari (2)
Loading
kole
11.12.2022 07:48

Sve joj dzaba kad je fotosopirana baba.

zora
12.12.2022 08:07

Mnogo crvenog ubija crveno. Mozda ce jednoga dana prestati da se fotosopira da bi stvarno videli kako izgleda. Nije to njen pravi izgled, novac radi svasta.