Džulija Foks daje LEKCIJE MODE: Žene su poludele za trendom o kom priča u svom videu

Vesti 15.01.2023 08:00 1

Ukoliko želite da izbelite svoje obrve, mi ipak savetujemo da posetite kozmetičara ili osobu koja je specijalizovana za farbanje, ali ako želite da se zabavite, pogledajte Džulijin video

Džulija Foks daje LEKCIJE MODE: Žene su poludele za trendom o kom priča u svom videu

Printscreen/Instagram

 

Zvezda koju je javnost, nažalost, upoznala kao devojku Kanjea Vesta, Džulija Foks, američka je glumica poznata po filmu Uncut Gems. No, umesto na velikom platnu, i dalje je više prisutna na Nedeljama mode, gde polako ali sigurno postaje modna ikona. Ne samo da je nosila revije LaQuana Smitha i nedavno Tommyja Hilfigera već je i neko ko, sa 1,3 miliona pratilaca na instaghramu, pravi veliki modni uticaj na društvenim mrežama.

Popularni su i njeni modni eksperimenti u kojima objašnjava kako da od farmerki sa dubokim strukom napravite plitke pantalone ili da od dečkove veš majice kreirate top, a jedna od poslednjih objava kojom je zapalila društvene mreže odnosi se na to kako da izbelite obrve kod kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRICKS (@bricks_magazine)

 

Bleached brows ili izblajhane obrve trend je koji dominira na modnim pistama i crvenim tepisima već nekoliko meseci. Sa njim su flertovale zvezde poput Lejdi Gage, manekenki Điđi i Bele Hadid, ali i sestre Džener - Kendal se na ovogodišnjoj Met gali pojavila u predivnoj Prada haljini, koju niko nije ni primetio, jer su svi gledali u njene izbeljene obrve. 

 

 

Kim Kardašijan je otišla i korak dalje, pa se za American dream izdanje poznatog magazina Interview slikala sa ful izblajhanom kosom, ali i obrvama, a jedna od poslednjih zvezdi koja se priklonila ovom trendu jeste i Madona. No, čini se da Džulija to radi najbolje. 

- Otkako sam izbelila obrve, mnogo me manje zaustavljaju na ulici. Uživam u ovom lažnom osećaju anonimnosti, otkrila je, a ubrzo je priznala da uživa i u tome da izblajhanim obrvama nervira svog bivšeg muža, jer on spada u većinu muškaraca kojima se ovaj trend ne dopada. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
zora
12.12.2022 08:09

Ostani vanzemaljac i ostavi na miru tudju decu.