Frizer Kim Kardašijan otkrio kako da napravimo istu frizuru: Prepoznatljiv KONJSKI REP sada izgleda potpuno drugačije i mnogo nam se DOPADA!

Vesti 12.12.2022 13:20 0

Ono što je savršeno kod ove frizure jeste da mi sami određujemo kakav će stil biti

Frizer Kim Kardašijan otkrio kako da napravimo istu frizuru: Prepoznatljiv KONJSKI REP sada izgleda potpuno drugačije i mnogo nam se DOPADA!

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je jedna od najuticajnijih ličnosti sada na planeti, pa tako i sama frizura koju ona nosi diktoria trendove. 

Konjski rep je odavno postao njen zaštitni znak kojeg se ni dan danas ne odriče.

Ono što je zahvlano kod ove frizure jeste da izgleda sjajno i živahno, nisko i neuredno, ispleteno, elegantno  i još mnogo toga. Ako tražite novi način da ažurirate svoj verni konjski rep, dozvolite da vas frizer Kim Kardashian i Jennifer Lopez inspirišu da ugrabite svoj stil ove sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @kimkhairlooks

 

 

Konjski rep Kim Kardashian

Eplton, koji na svom Instagramu često objavljuje kratke video- snimke sa tutorijalima, podelio je svoje tajne kako da vaše lice izgleda dodatno zategnuto bez obzira da li mašete konjskim repom ili nosite spuštenu kosu. Prema rečima profesionalca, postoje tri načina da oblikujete kosu kako biste dali licu podignutiji izgled i lako ih je ugraditi u svakodnevnu rutinu nege kose. Naime, ne morate da budete slavni stilista ili da koristite gomilu fensi alata da oživite njegove tehnike. U stvari, to može biti jednostavno kao da promenite način na koji delite kosu ili pravac uvijanja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @kimkhairlooks

 

Prvi način je da uvijete kosu dalje od lica da biste otvorili lice i pokazali svoje jagodice. Eplton uvija jednu stranu kose svoje manekenke dalje od njenog lica, a jednu stranu ka njenom licu, i razlika je uočljiva. Appletonov sledeći savet je da promenite svoj deo, odbacujući milenijumski omiljeni bočni deo u korist srednjeg dela. Ova fizura pokazuje jagodice i čini da kosa izgleda punije.

Za ono što Eplton naziva „krajnjim potezom“, jeste da češljate kosu nagore prateći jagodice. „Otarasite se svog opuštenog repa… Ovaj je promenio igru“, kaže on, stilizujući manekenkinu kosu u živahni visoki rep kao dokaz.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading