Budite uvek u TRENDU: Četiri boje lakova za nokte koje će DOMINIRATI ove jeseni!

Vesti 31.10.2021 14:00 0

Jesen je u punom jeku, a time - već smo dočekali ovogodišnje trendove i boje koje će vladati ove sezone. Koje boje lakova će osvojiti naša srca na jesen? Već znamo!

nokti

Shutterstock

Uvek moderna crvena

Ako volite klasiku i ženstvenu odeću, ovaj trend će vam se svideti. Crveni nokti nikada neće izaći iz mode, ali će ove jeseni ponovo postati jedan od najvažnijih trendova.

Bez obzira na to da li nosite farmerke i široku košulju, ili suknju - crveni lak će se uklopiti u bilo koji stil. Odličan je za svakodnevnu kombinaciju i večernje toalete. Inače, crveni nokti izgledaju posebno dobro sa zlatnim nakitom, na primer uskim zlatnim prstenovima ili jednostavnom narukvicom.

Plava za hrabre

Ovaj trend je definitivno za one hrabre. Ne pristaje svima, ali činjenice su da će ove jeseni biti posebno u modi. Paleta boja se kreće od plave do tamnoplave i svetle.

U slučaju ove boje, kombinacije su već rizičnije. Ako ne znate šta da obučete uz svoje plave nokte, izaberite svoje omiljene farmerke uparene sa belim gornjim delom. Rešenje su i bluze plave boje slične onoj na vašim noktima. Plus ruž u jesenjoj nijansi i spremni ste na sve!

Nokti boje kajsije za podizanje raspoloženja

Naročito ako još uvek uživate u letnjem preplanulom tenu, kajsija će biti za vas. Na blago preplanuloj koži, ovakva boja izgleda divno. Posebno sveže nijanse deluju odlično. Za nokte od kajsije preporučujemo letnji akcenat u vidu svetlijih odevnih predmeta, na primer prozračnu haljinu na koju možete nositi džemper.

Maslinasto zelena

Tamnozeleni lak za nokte je trend koji dolazi i u mat i u sjajnoj verziji. Što je tamnija i dublja zelena nijansa, to je elegantniji izgled. Preporučujemo ga u kombinaciji sa crnom - na primer haljinom ili jaknom.

Komentari (0)
Loading