Tri komada ODEĆE koje su svi GUGLALI: Najtraženiji su u 2022. godini s razlogom, KLASIČNI su i mogu se uvek nositi

Vesti 16.12.2022 19:30 0

Predstavljamo komade odeće koji su bili najtraženiji u 2022. godini.

Tamara Kalinić

Printscreen/ Instagram

Godina se bliži kraju, svode se računi i sastavljaju razne liste, a obično nas najviše interesuje koji su to trendovi dominirali u godini na izmaku. Gugl nas ni u 2022. godini nije razočarao. Zato su objavili liste pojmova koji su najčešće pretraživani u raznim oblastima, od kulinarstva do mode.

Tri odevna predmeta su bila najpopularnija i svi su ih pretraživali. Nisu u pitanju komadi koji su popularni jednu sezonu, pa nam nakon toga samo prave gužvu u ormaru. U pitanju su vanvremenski komadi koje ćete nositi godinama u različitim varijantama.

Mokasine

Na trećem mestu našle su se loaferke, klasične cipele koje možda nisu baš po svačijem ukusu. Ipak im se otmenost, praktičnost i večita aktuelnost ne mogu osporiti. Mokasine su osnova poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammi (@sammijefcoate)

 

ini se da nisu skoro bile toliko popularne kao u 2022. godini, naročito u septembru jer su pretežno obuća za prelazno vreme, ali i dalje možemo videti dame u njima, iako je zima.

Pantalone širokih nogavica

Ove godine su pantalone širih nogavica bile ultimativni trend u svakom stilu, te su se zato našle na drugom mestu. Od boho lepršavih komada do onih koja su deo poslovnih odela, izbor je neograničen.

 

 

Međutim, u aprilu 2022. godine, interesovanje za njih bilo je na vrhuncu. Stručnjaci kažu da one ostaju popularne i naredne godine i savetuju da ih kombinujete s atlet majicama i širokim košuljama.

Predimenzionirane košulje

Široka odeća više nije samo trend, već su ovi komadi godinama toliko dominantni da ih možemo proglasiti za klasične. Predimenzionalna košulja je uvek rado viđen komad, a u julu ove godine je "pokosila" konkurenciju na Guglu. Zato je zvanično i najtraženiji odevni predmet ove godine i ovog leta.

 

 

Možete je nositi u bilo kojoj sezoni, skoro svakoj kombinaciji i na bezbroj načina, a pruža blago nonšalantan i vrlo atraktivan izgled. Izgledaće sjajno u poslovnom autfitu, oduzeće dah u street style varijanti, začiniće večernja izdanja... Skoro da nema situacije u kojoj ne možete da oduševite predimenzioniranom košuljom, a ako ste dovoljno hrabre da nosite dezenirate verzije, moćan utisak je zagarantovan.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading