Frizure SREDNJE dužine koje su praktične i u TRENDU: Možete ih stilizovati po ŽELJI jer će kosa uvek izgledati savršeno

Vesti 16.12.2022 21:30 0

Ove zime definitivno će biti u trendu frizure srednje dužine koje su se pokazale kao izuzetno praktične, a podjednako šik.

Frizure SREDNJE dužine koje su praktične i u TRENDU: Možete ih stilizovati po ŽELJI jer će kosa uvek izgledati savršeno

pixabay

Kada je reč o trendovima frizura za ovu zimu 2023. godine, veliki je fokus na onim koje su srednje dužine upravo zbog svestranosti i praktičnosti. To znači da kosu možete pustiti, skupiti, fenirati ravno ili ukovrdžati, a vaša frizura uvek će izgledati dobro.

Takođe, stepenovanje se istaklo kao "must" za hladniju sezonu jer vizuealno daje efekat volumena, a zdrava vlas je imperativ. Ogroman plus je i na frizurama za koje ne treba mnogo vremena za stilizovanje, poput dugog boba, odnosno loba za koji je dovoljno da ga "nagužvate" prstima.

U nastavku pogledajte stilove za koje frizeri tvrde da su već sada apsolutni vladari sezone. Definitivno će ostati na tronu najpopularnijih do kraja zime 2023. godine.

Duge šiške koje uokviruju lice

Ching bang su šiške koje ne prelaze liniju brade i imaju ulogu da bukvalno uokvire vaše lice. Možete ih fenirati na spolja u stilu curtain bangs-a ili pak izvojiti kao što se nosilo devedesetih, ali ukoliko želite šiške koje nisu prekratke i teške za održavanje, ovo je pravi izbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

 

Lokne sa šiškama

Kovrdže su se vratile na velika vrata, a pogotovo u kombinaciji sa šiškama. Na ovaj način "zaokružićete" priču i dati romantičniji izgled frizuri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI&GUY (@toniandguyworld)

 

Šeg (Shag)

Šeg nastavlja da drži tron jedne od najpopularnijih frizura. Stepenovanje je doduše suptilnije i romantičnije, te ćete lako naći stil koji vam se najviše dopada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlygiuro

 

Meko stepenovanje

Sa druge strane, oni koji ne vole preterano kraćenje kose kakvo je karakteristično za stepenovanje kod shag-a ili druge popularne frizure "rachel-ke", mogu se odlučiti za meke stepene u stilu sedamdesetih. Dovoljno da kosa dobije oblik, bez da izgubi na dužini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O S I E (@rosietheginger)

 

Dugi bob sa maksi curtain šiškama

Ni "zavesa" šiške ne idu nigde ove zime. Ipak, u trendu su duge varijante, koje meko uokviruju lice, kao i dugi bob koji je lak za održavanje i "trpi" sve vrste stilizovanja.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading