Osam MODNIH trendova koji će obeležiti zimu: Sivi kaputi su OBAVEZNI, a drugi odevni komad se sa njim NAJBOLJE kombinuje

Vesti 20.12.2022 22:30 0

Donosimo osam modnih trendova s ulica Londona koji će obeležiti zimu 2023. godina i u kojima možete naći inspiraciju

Osam MODNIH trendova koji će obeležiti zimu: Sivi kaputi su OBAVEZNI, a drugi odevni komad se sa njim NAJBOLJE kombinuje

Unsplash

Kada je reč o stilu, London je definitivno jedan od gradova u kojima se mogu videti trendi kombinacije na ulicama grada. Negde na raskršću pariske uglađenosti, njujorške oštrine i milanske razigranosti, London je možda najeklektičniji od svih modnih metropola budući da nikad ne znate kakvu ćete odeću videti ili koje ćete trendove uočiti.

To vredi za piste, kao i za ulice, na kojima ćete pronaći najviše inspiracije. Zato vam u nastavku donosimo osam modnih trendova s londonskih ulica za zimu 2023. godine.

Sivi kaputi

Devojke iz Londona su vešte u recikliranju basic komada i pretvaranju u nešto sveže i aktuelno. Trenutno cool osobe iz britanske metropole kombinuju sive i druge trendi komade.

 

 

Flis jakne s uzorkom

One su naviknute na odevanje za hladnije podneblje, pa se osećaju prijatno u odvažnoj pletenini i džemperima. Stylish Britanke stoga preporučuju flis jakne s otkačenim uzorcima.

 

 

New Balance 327 patike

U Londonu, patike ne služe samo za put do posla ili vežbanje u teretani, one su statusni simbol, a posedovanje trendi para začiniće svaki outfit. Ako je suditi po Instagramu, trenutno vlada opsesija patikama New Balance, tačnije modelom 327.

 

 

Tamni džins

Iako izbledele plave farmerke nikada neće izaći iz mode i uvek će biti rado viđene na ulicama Londona, u poslednje vreme svedočimo sve većoj zastupljenosti tamnijih farmerki koje izgledaju otmeno.

 

 

Karirane mini-suknje

Preppy trend je možda bio veliki hit na pistama, ali to je estetika koju Britanke godinama preferiraju. Umesto plisiranih mini-suknji koje trenutno dominiraju na društvenim mrežama, stanovnici Londona svoj elegantni look postižu kariranim komadima.

 

 

Torbe preko ramena

Bilo da drže ruke duboko u džepovima radi toplote ili nose hrpu cegera, Britanke radije žele da oslobode ruke za važnije aktivnosti. Zbog toga su u velikoj meri prihvatile trend torbi preko ramena za 2023. godinu.

 

 

Somot

Somot je u stalnoj postavi ormara Francuskinja, ali odeća od somota potiče iz Britanije i neophodna je ženama koje žive na ovom podneblju. Zašto? Tkanina je deblja od mnogih drugih, što je čini idealnom za niže temperature u metropoli. Nakon duge pauze, komadi od somota uvelike su se vratili na londonsku modnu scenu za 2023.

 

 

Čizme preko kolena

Ako ste pratili trendi obuću za 2023, onda znate da će modeli iznad kolena biti veliki hit za nadolazeću godinu. Večno stylish Londončanke već ih odavno nose.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading