Najpopularniji model JAKNE ove sezone: Predstavljena je prošle GODINE, već je postala klasik, a stilisti veruju da će 2023. godine biti NAJTRAŽENIJA

Vesti 28.12.2022 14:40 0

Jedinstvena i neobična jakna brenda Toteme već neko vreme je na listi omiljenih modnih komada influensera širom sveta

Najpopularniji model JAKNE ove sezone: Predstavljena je prošle GODINE, već je postala klasik, a stilisti veruju da će 2023. godine biti NAJTRAŽENIJA

Printscreen/Instagram

Prilikom kreiranja modnog brenda Toteme, Elin Kling je imala na umu minimalističku estetiku, a želela je da stvori komad koji će odolevati trendovima. Šik detalj u vidu šala potpuni je pogodak, a činjenica da je reč o modnom komadu izrađenom od vune ide u prilog udobnosti i praktičnosti.


Šik jakna se ističe i pažljivo odrađenim detaljom resa, kao i blago predimenzioniranim krojem, ali i teksturiranom debljom vunom od koje je napravljen. Kontrastni šavovi se izrađuju ručno, tako da je svaki model poseban, a praktičan model ima široke rukave i dva velika džepa na prednjoj strani, što ga čini idealnim za svakodnevno nošenje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annabel (@annabelpesant)


Nova siva verzija već je u ormarima mnogih modnih influenserki, a posebno je zanimljiva jer može da se kombinuje ležernim odevnim kombinacijama sa farmerkama i čizmama, ali i preko pletene haljine.

 

I naša Aleksandra Matić, supruga fudbalera Nemanje Matića nije odolela ovom modelu jakne, a mi priznajemo da joj savršeno stoji.

 

Kako vam se dopada ovaj model?

 

Komentari (0)
Loading