Najlepše haljine za novogodišnju noć: Poznate Srpkinje ih već nose, a nas je raspametila Tamara Kalinić u haljini od "milion dolara"

Vesti 29.12.2022 13:33 1

Novogodišnja noć samo što nije stigla, a mnoge pripadnice lepšeg pola i dalje su neodlučne oko toalete koju će poneti za najluđi izlazak

Najlepše haljine za novogodišnju noć: Poznate Srpkinje ih već nose, a nas je raspametila Tamara Kalinić u haljini od "milion dolara"

instagram/nn media/youtube

Ako još uvek niste pronašle inspiraciju, za vas smo izdvojili najinteresantnije haljine koje su naše poznate ličnosti nosile u godini koja odlazi.

1. Nataša Bekvalac

Nataša je jedna od najstilizovanijih žena na muzičkoj sceni, a to nas i ne iznenađuje s obzirom na to da o njenim modnim kombinacijama vodi računa njena rođena sestra, stilistkinja Kristina Bekvalac. Svaki njen nastup ispraćen je zanimljivim komadima. Nekad su to nežne i romantične haljine, a nekada forsira "vamp luk". Izdvojili smo blago providnu, prljavo-belu haljinu sa sitnim šljokicama koja pristaje i nežnim i hrabrim damama.

 

2. Milica Pavlović

Milica neguje jedinstven modni stil i publika je navikla da je viđa u modernim i primamljivim izdanjima. Ipak, na proslavi jednomg magazina Milica je zasenila sve prisutne. Prljavo-roze model A-kroja savršeno je pratio liniju njenog tela, a mnogi su prokomentarisali da lepšu haljinu nisu mogli dugo da vide i da izgleda kao da je iskočila direktno iz bajke.

 

3. Tamara Kalinić

Modna influenserka svakodnevno oduševljava svoje pratioce na Instagramu, a više puta je dokazala zašto nosi titulu najuticajnije modne influenserke u Srbiji, ali i šire.Tamara je na gala večeri u Dohi nosila haljinu koju potpisuje čuveni libansko-italijanski dizajner Toni Vard, koji je u svetu poznat kao "Arhitekta detalja“, a svoju inspiraciju crpi iz savremene arhitekture, tako što zamisli skulpturalne forme, kreira nove tehnike i igra se granicama svetlosti i transparentnosti. Mnogi će se složiti da je ovo jedno od njenih najglamuroznijih izdanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

4. Emina Jahović

Za Eminu možemo da kažemo da je "kraljica stila". Pevačica je poznata po tome što često bira klasične i vanvremenske komade, a peridično ih kombinuje sa najmodernijim, šik komadima. Haljina neobičnog printa, boje i kroja deluje i sofisticirano i praktično, pa gotovo da nema dame kojoj ne bi pristajala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

5. Anđelka Prpić

Glumica nas često oduševi svojim modnim odabirom na različitim manifestacijama i događajima. Često bira zanimljive, ali i svedene haljine i komplete, koje neretko upotpuni efektnim detaljima i cipelama. Tako je Anđelka, koja se trenutno nalazi u centru skandala ove godine, na jednom događaju blistala u svedenoj i jednostavnoj haljini u nijansi limete. Ako vam se ovakav stil dopada, slobodno ga upotpunite "oversize" blejzerom, kako biste delovale još moćnije. Baš ovako, kako je to učinila Anđelka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

6. Danijela Dimitrovska

Danijela je nekadašnji top model i vlasnica modne agencije, pa ne treba da čudi što upravo njen stil privlači žene širom Srbije i sveta. Nijedna njena modna kombinacija ne prolazi neopaženo. Dimitrovska je nedavno postavila fotografiju fotografiju na kojoj pozira sa flašom šampanjca u desnoj ruci, dok u levoj drži čuvenu Lady Dior torbu koju je proslavila princeza Dajana, a na sebi je imala nesvakidašnju svetlucavu haljinu, koju je upotpunila crnim sakoom uz visoko vezanu punđu. Danijela je dobila mnoštvo pohvala, a mnogi su se složili da je ovo savršena haljina za proslavu Nove godine.

 

Koja haljina vam se najviše dopada i koju biste izabrale za doček?

 

Komentari (1)
Loading
zora
29.12.2022 16:53

Da je vredna milion dolara nebiste nam bili porebni vi za komentar, to bi se znalo. Kad vam nije necija lepota za milion dolara onda je to haljina. Deja vu, glupirate se ponavljjuci tidje replike.