Jesenji mejkap trendovi su totalni HIT sezone: Ovo su boje koje su dominantne

Vesti 03.11.2021 17:30 0

Leto je daleko iza nas, ali i jesen ima svoje čari. Neke od njih su novi trendovi u svetu kozmetike, koje sa nestrpljenjem iščekujemo kako bi svoju kožu na što bolji način pripremile za zimu

Jesenji mejkap trendovi su totalni HIT sezone: Ovo su boje koje su dominantne

unsplash.com

 

Novi trendovi diktiraju i mnoštvo novih trikova u šminkanju, a šta je to što ove jeseni morate obavezno imati u svom neseseru - otkrivamo vam u nastavku:

Crveni ruž na usnama i blago naglašeni obrazi za potpuni sjaj

Crveni ruž je kao i mala crna haljina: svaka dama treba da ga ima i svakoj daje dozu glamura. Uz malo jaču šminku i olovke za usne u braon ili crvenoj boji, i malo rumenila na obrazima, ostavićete utisak zvezde sa crvenog tepiha.

Blistavi smokey eyes

Ove sezone vraća nam se smokey eyes među modne trendove. Uz olovke za usne u nude ili svetlo roze varijanti i diskretnim hajlajterom na obrazima, bićete primećeni na svakoj zabavi koju posetite.

Cirkoni i šljokice su obavezni

Večernja i svečana šminka zahteva naglašenije i jače boje, a i šljokica i cirkona ove jeseni nikada neće biti dosta. Iako sa jeseni idu umereniji tonovi, nemojte se libiti da upravo šljokice i cirkone upotrebite na usnama ili očima ukoliko se pripremate za izlazak.

Mat ruževi kao deo jesenje šminke

Na usnama će biti fokus i ove jeseni, a boje ruževa koje će se nositi biće veoma zanimljive. Braon ruževi imaće apsolutnu dominaciju tokom jeseni, a uz njih tu su još i bordo, ali i tamno ljubičaste nijanse. Ukoliko niste ljubitelj mat ili običnih ruževa, labelo takođe može biti vaš saveznik i obogatiti vaš pribor za šminkanje. Ujedno će vaše usne biti negovane i zaštićene u nadolazećim hladnim danima. Za dame koje nestrpljivo očekuju jesenje novitete u svetu šminke i interesuje ih koje će se teksture nositi, to će svakako biti mat ruževi u olovci. Ako niste ljubitelj karmina sa mat završnicom, dobra vest je i da se vraća popularnost sjajeva za usne, ali i ruževa sa metalik sjajem.

Komentari (0)
Loading