Učinite da vaša kosa bude svilenkasta i mekana: Tajna je u tome koliko dugo držite BALZAM

Vesti 05.01.2023 21:10 0

Sjajna površina meke kose je san mnogih žena

Kosa

Shutterstock

U stvari, nažalost, samo mali broj može se pohvaliti prirodno lepim i zdravim pramenovimaTrik koji ćemo vam danas pokazati pomoći će vam da vam kosa bude savršena posle svakog pranja.

Kako poboljšati dejstvo balzama za kosu?

Izgled kose je u velikoj meri određen genima. U njima je pohranjena njihova boja, ali i njihova gustina i struktura. Neki ljudi se rađaju sa lepim, zdravim pramenovima sa kojima zapravo ne moraju ništa da rade. Drugi, iako ulažu mnogo truda u negu, ne mogu se pohvaliti tako impresivnom kosom. Ne možemo da pobedimo prirodu, ali joj možemo malo pomoći.

Kozmetika nije najvažnija stvar u nezi kose. Ključ njihovog izgleda i zdravlja je raznovrsna ishrana bogata vitaminima i mineralima. Takođe morate voditi zdrav način života, dovoljno spavati i izbegavati stres. Sve ovo ima pozitivan efekat ne samo na izgled kose, već i na celo telo.

Sledeća stvar je odabir prave kozmetike, ali čak i način na koji je koristite je bitan. Čini se da nema velike filozofije u primeni regeneratora. U stvari, međutim, možete značajno poboljšati izgled kose ovom promenom.

Koliko dugo obično držite balzam u kosi? Proizvođači preporučuju od nekoliko sekundi do čak 45 minuta. Preporučujemo vam da produžite predloženo vreme. Nekoliko minuta možda neće biti dovoljno da svi sastojci prodru u kosu. Pokušajte da sačekate najmanje 15-20 minuta pre nego što isperite proizvod sa kose. Efekat ove promene može se videti nakon prve upotrebe. Takođe možete primetiti poboljšanje ako povećate količinu kozmetike. Samo zapamtite da balzam nanesete na kosu, a ne na kožu glave.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading