Na njenu zadnjicu niko nije ostao imun: Najzgodnija žena sveta ZAPALILA INSTAGRAM fotkom u bikiniju (FOTO)

Vesti 08.01.2023 12:00 2

Jedna od najatraktivnijih žena na svetu, Emili Ratajkovski, nema problema da se hvali svojom lepotom na društvenim mrežama. Njen Instagram profil je, s druge strane, prepun sugestivnih slika!

Na njenu zadnjicu niko nije ostao imun: Najzgodnija žena sveta ZAPALILA INSTAGRAM fotkom u bikiniju (FOTO)

Foto: EPA

Emili Ratajkovski je godinama ima svoju kompaniju za kupaće kostime "Inamorata". Očigledno je da je ona sama sebi najveći marketing, a često je viđena u bikiniju sa etiketom sopstvenog dizajnerskog brenda.

Nedavno je objavila seriju fotografija sa egzotičnog putovanja u modelima iz nove kolekcije kupaćih kostima. Ove fotografije jasno prikazuju njenu fantastičnu figuru, potpuno ravan stomak, zategnut struk, simetričan dekolte i okruglu zadnjicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Podsetimo, Emili Ratajkovski se prošle godine razvela od producenta Sebastijana Meklarda posle četiri godine braka, a da su je ubrzo mediji počeli da povezuju sa raznim muškarcima. Ona je navodno izlazila sa holivudskim komičarem Pitom Dejvidsonom, između ostalih muškaraca, iako je njihova veza bila samo prolazna i neformalnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Zeznuto je što muškarci kažu da žele jaku ženu, ali zapravo ne znaju kako da se izbore sa tim, pa je zbog toga na kraju omalovažavaju", otvorila je Emili nedavno dušu.

BONUS VIDEO

Komentari (2)
Loading
Dule
08.01.2023 17:03

Šta je tu jeb..o lepo? Ispod proseka!

Zoran
08.01.2023 18:54

Ja da sam žensko, ne bih se hvalio ovako "spuštenom' zadnjicom! Ali novinar izgleda takve voli, pa je...