Ove pantalone vizuelno IZDUŽUJU noge: Izdvojili smo 10 modela čija cena ide od 1.290 dinara, nema žene koja im nije ODOLELA

Vesti 10.01.2023 11:35 0

Model koji vizuelno izdužuje noge, a i jedan je od najpopularnijih

Ove pantalone vizuelno IZDUŽUJU noge: Izdvojili smo 10 modela čija cena ide od 1.290 dinara, nema žene koja im nije ODOLELA

Printscreen/ Instagram

Trendovi dolaze i odlaze, ali jedan potpuno vlada ulicama svetskih metropola. Farmerke širokih nogavica smo viđali godinama unazad, a taj trend polako dobija svoje mesto na listi večitih komada.

Farmerke nalik na zvoncare, ali samo u modernijoj verziji postale su popularne maltene preko noći. Žene iz sveta mode i šou biznisa su ih oberučke prihvatile, a kako stvari stoje, i ove godine će njihova popularnost biti na vrhuncu.

Prednost pantalona širokih nogavica je što se lako kombinuju, mogu se nositi skoro u svakoj prilici, a razlog zbog kog su toliko popularne je upravo udobnost. Bez mnogo truda dobićete uvek trendi kombinaciju, bilo da ih uklopite uz majicu, košulju, džemper, korset i nabacite preko sako. Mogućnosti su neograničene, samo se igrajte.

Ovaj model vizuelno izdužuje noge, odlično ističu struk i stanjuju figuru, a i fantastično pristaju većini žena. U poslednjih godinu dana su doživele neverovatnu ekspanziju, a dokaz su poznate dame koje ih ne skidaju. Odlične su za nošenje u bilo kojoj dobi, bilo da je zima ili leto.

Donosimo vam modele koji su nam se svideli, a koji ne koštaju više od 2.990 dinara.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading